Openhartig: deze lezeressen zochten en vonden veiligheid in een vluchthuis

Openhartig: deze lezeressen zochten en vonden veiligheid in een vluchthuis
Getty Images

Soms is de situatie thuis zo onveilig geworden, dat je moet vluchten. Het overkwam Sonia en Martine. Ten einde raad klopten ze aan bij een vluchthuis, waar ze zo goed begeleid werden dat ze sterker buitenstapten.

Veilig terecht in het vluchthuis

 

Vijf jaar geleden vonden Sonia en haar dochtertje Lene onderdak in een vluchthuis

Sonia (41): “Ik had nooit gedacht dat ik met mijn dochtertje in een vluchthuis zou belanden, maar nu weet ik: het kan iedereen overkomen. Ik kwam er ook niet van de ene dag op de andere, net als bij veel vrouwen ging er ook bij mij een hele periode van onzichtbaar fysiek en psychisch geweld aan vooraf, waarin ik kleine, voorzichtige stappen naar hulp zette.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)