Gezocht: een toffe vriendin! Ben jij degene die deze vier dames zoeken?

Door Diny Thomas

Of je nu houdt van wandelen, fietsen of de wereld rondreizen, met z’n tweeën is alles leuker. De voorbije weken maakte je al kennis met deze vier én deze vier vrouwen, maar ook deze toffe dames zijn elk op zoek naar een vriendin.

An zoekt gezelschap tijdens haar staptochten

35 jaar · getrouwd met Robin · mama van vijf jongens: Dieter (16), Lucas (13), Maxim (8), Sam (6) en Alexander (3) · huismoeder · woont in Tielrode · heeft een hond, Ricky · hobby’s: wandelen, fietsen, de wereld zien en tijd doorbrengen met de kids

Daarom zoek ik een vriendin: “Als mama van vijf jongens tussen drie en zestien jaar oud, heb ik regelmatig nood aan een beetje me-time. Mijn vriendinnen houden allemaal van de snelle sporten, zoals zwemmen, fietsen en lopen. Ik geniet het meest van een wandeling in de natuur, waar ik helemaal tot rust kom. Met het gezin, maar zeker ook alleen. En die momenten wil ik héél graag delen met andere mama’s, of gezinnen.”
Dit gaan we samen doen: “Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur door een stevige wandeling te doen. Wat zou ik graag eens de Stevensonroute in Frankrijk bewandelen. Van de vulkaanplateaus van de Velay in het zuiden van de Auvergne tot in het noorden van de Cevennen, goed voor zo’n 252 kilometer.”
Mezelf in een notendop: “Ik ben rechtuit en ben eerder een rustig type. Maar bovenal ben ik een mama!”

Ben jij de vriendin die An zoekt? Neem dan contact met haar op via thewalkinggirls84@gmail.com

Natasja wil dolgraag nieuwe mensen leren kennen

45 jaar · getrouwd met Nadia · werkt niet · woont in Borsbeek · heeft 2 honden en 1 kat · hobby’s: zingen, wandelen, terrasjes doen en lezen

Daarom zoek ik een vriendin: “Een paar jaar geleden ben ik van Nederland naar België verhuisd, maar nieuwe mensen leren kennen, is niet zo makkelijk. Iedereen heeft het druk, en heeft z’n eigen leven.”
Dit gaan we samen doen: “Misschien wel samen zingen? Binnenkort start ik weer met het pop-upkoor voor concerten van onder andere Bart Peeters en K’s Choice. Maar zingen is zeker geen must. Fietstochtjes maken, een terrasje doen of gewoon gezellig kletsen, daar geniet ik evenveel van.”
Iedereen kent me als… “Spontaan en empathisch, maar evengoed een pittige tante! Ik zeg gewoon wat ik denk.”

Ben jij de vriendin die Natasja zoekt? Neem dan contact met haar op via natasja.huys@hotmail.com

Margot zoekt een sportieve fietsster om samen ritjes te maken

49 jaar · single · mama van 2 dochters: Celesta (14) en Helena (10) · grafisch vormgever · woont in Kruisem, maar is ook vaak te vinden in Knokke-Heist · heeft een kat, Gust · hobby’s: sporten, fietsen en wandelen in de natuur

Daarom zoek ik een vriendin: “Op mijn 49ste verjaardag heb ik mezelf een koersfiets cadeau gedaan. Misschien de midlifecrisis? (lacht) Mannen zijn er genoeg om mee te fietsen, maar wat zou het leuk zijn om dames te ontmoeten die net zo houden van koersen als ik.”

Dit gaan we samen doen: “De mooiste fietstochtjes maken, op de koersfiets natuurlijk. Gemiddeld fiets ik 65 kilometer, aan een snelheid van 25 kilometer per uur. Maar ik wil gerust wat minder ver en minder snel fietsen. (lacht)”

Mijn gekste gewoonte: “Als mijn ene hand in de lucht gaat, dan begin ik te dansen. Mijn dochters kennen het signaal maar al te goed. Als de juiste muziek opstaat, dan ben ik vertrokken.”

Ben jij de vriendin die Margot zoekt? Neem dan contact met haar op via margot.martens@skynet.be

Chantal wil niet altijd alleen op haar appartement zijn

63 jaar · gescheiden · 2 kinderen en 4 kleinkinderen · op pensioen · woont in De Haan · hobby’s: golfen, vrijwilligerswerk en fotografie

Daarom zoek ik een vriendin: “Al zes jaar ben ik op pensioen, en mijn dagen zijn goed gevuld: ik golf en ik doe vrijwilligerswerk in een woonzorgcentrum. Maar ’s avonds kom ik altijd thuis in een leeg appartement, en ook in het weekend is er niemand die op me wacht. Dan slaat de eenzaamheid toe. ”
Dit gaan we samen doen: “Gewoon een leuke tijd beleven. Ik hou van shoppen en citytrippen, maar evengoed van een wandeling op het strand of een goede babbel bij een lekkere kop koffie. Ik heb niet veel nodig om gelukkig te zijn.”
Mezelf in een notendop: “Sociaal, altijd goed gezind én altijd aan het lachen.”

Ben jij de vriendin die Chantal zoekt? Neem dan contact met haar op via mamydou@telenet.be

Ben je ook op zoek naar een hartsvriendin? Word lid van  Libelle vriendinnen!

Ben je op zoek naar een lieve vriendin, een fijne babbel bij een lekker koffietje of het perfecte gezelschap om uitstapjes mee te maken? Wil je tips of dingen delen waar je blij van wordt of die je inspireren? Dan ben je helemaal op je plaats bij de Libelle Vriendinnengroep op Facebook, waarin meer dan 3.200 toffe dames met elkaar in contact kunnen komen. Klik hier om naar de groep te gaan en word lid!

Foto’s: Tim De Backer · Make-up: Paul en Beatrice voor Models Office · Met dank aan e5 mode

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content