SOS droge huid? Tijd voor een hyaluronkuur!

Advertorial

Dé beautyhype van het moment, dat zijn ampullen. Neem nu L’Oréal Paris Revitalift Filler: één kuur van zeven powershots hyaluronzuur laat je vermoeide, gedehydrateerde huid weer stralen en geeft haar haar veerkracht terug.

Hyaluronzuur als actief ingrediënt

Is het je al opgevallen dat ampullen met nog krachtigere, geconcentreerde inhoud een echte hype zijn? Dat is helemaal terecht, want zo kunnen de actieve ingrediënten in één powerdosis optimaal bewaard worden zonder alcohol, kleur- of geurstoffen. In het  schoonheidssalon waren ze al langer ingeburgerd, maar nu kun je ze ook thuis gebruiken.

Een echte aanrader is bijvoorbeeld L’Oréal Paris Revitalift Filler met geconcentreerd hyaluronzuur als actief ingrediënt. Hyaluronzuur is een grote molecule die je huid van nature aanmaakt en die werkt als een sponsje: één molecule kan tot 1000 keer z’n eigen gewicht in vocht vasthouden. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd wordt en dat ze haar veerkracht behoudt.

Klinisch bewezen

Hyaluronzuur gaat al een tijdje mee en is een goed gekend ingrediënt in cosmetica. Wetenschappelijke studies tonen aan dat een intensieve kuur van zeven dagen echt verschil maakt: fijne lijntjes en expressierimpels verminderen, je huid wordt voller en veerkrachtiger en je ziet er frisser en helder uit.

Het beste effect krijg je als je je ampul volgens dit stappenplan aanbrengt:

  1. Tik even tegen het puntje van de ampul, zo ben je zeker dat de inhoud in het juiste deel zit. Breek de ampul.
  2. Laat ze leeglopen in de palm van je hand.
  3. Breng de inhoud dan met je vingers aan op je gereinigde huid en masseer zachtjes in met je vingertoppen. De vloeibare, niet-vette textuur is zo licht dat die meteen opgenomen wordt in je huid. De masserende bewegingen stimuleren je huid om alle actieve ingrediënten goed op te nemen. Als je Revitalift Filler volledig geabsorbeerd is, kan je je gewone verzorging en eventueel ook je make-up gewoon aanbrengen.

Powershot of lange kuur?

Elke ampul is een hydratatieboost voor je huid, of je ze nu af en toe als powershot gebruikt of kiest voor een langere kuur.

  • Wil je het volle boost-effect? Gebruik de ampullen dan als 7 dagen-kuur, ‘s morgens voor je dagcrème of ’s avonds voor je nachtverzorging. Je kunt ze ook probleemloos combineren met je serum. Zo’n SOS-kuur is een aanrader als je huid gedehydrateerd is,  als je moe bent of als je voelt dat ze minder veerkrachtig wordt.
  • Om je huid soepel en veerkrachtig te houden, kun je één à twee keer per maand een ampule aanbrengen; die extra dosis hyaluronzuur geeft een extra boost.
  • Heb je van nature een erg droge huid of gaat je huid door een moeilijke fase? Een dagelijkse dosis hyaluronzuur zorgt voor een fris en gehydrateerd gelaat. Je kunt probleemloos opeenvolgende kuren doen.

Meer weten? Via deze link vind je alles wat je wil weten over L’Oréal Paris Revitalift Filler!

Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!