SOS relatie: “Dat er plots twee zo verschillende mannen in mijn leven zijn, verwart me”

SOS relatie: "Dat er plots twee zo verschillende mannen in mijn leven zijn, verwart me"
Getty Images

Daan (25) en Emily (23) zijn vier maanden samen. Wat startte als iets vrijblijvends, krijgt nu stilaan vaste vorm. Maar Emily twijfelt, want ze liep onlangs een ex tegen het lijf.

Wat zegt Emily?

“Ik twijfel nu vooral aan wat ik wel of niet voel voor Pieter en Daan, en of ik op mijn gevoel kan vertrouwen. Hoe maak je een keuze als het alle kanten opgaat?”

Emily: “Ik heb Daan leren kennen tijdens een avondje stappen. Ik heb al veel relaties gehad – al dekt het woord niet echt de lading. Laat ons zeggen dat ik veel gevlinderd heb de laatste jaren. Ik voel me nog wat jong om me te settelen. Werken ja, maar voor de rest wil ik toch vooral vrij zijn, de wereld en mezelf verkennen.

Ik vond Daan erg aantrekkelijk. Hij is sportief, heeft een goed lijf – waar ik wel hou – en hij gaf duidelijk te kennen dat hij net als ik een heel open houding heeft tegenover seks. Ik praat daar openlijk over, iets wat niet overal op waardering stuit. Daan vond het prima, wat me een veilig gevoel gaf. Ook op de boodschap dat ik op mijn vrijheid ben gesteld en niet direct op zoek was naar iets meer, reageerde hij ontspannen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)