Bewaak je budget met onze superhandige uitgavenplanner!

Bewaak je budget met onze superhandige uitgavenplanner!
GettyImages - Illustratie Mireille Kouwenberg

Na de coronapandemie laat nu ook de oorlog in Oekraïne zijn sporen na in onze financiële gemoedsrust: ruim de helft van de Belgen maakt zich immers zorgen om de stijgende levenskosten die het met zich meebrengt. Om je budget ietwat onder controle te houden, is er onze uitgavenplanner, die je hier gratis kunt downloaden! 

Dure en onzekere tijden

Grondstoffen klimmen fors en voedselprijzen stijgen tot recordniveaus: de oorlog in Oekraïne en de sancties tegen Rusland laten zich serieus voelen in onze portemonnee. Je budget goed beheren tijdens deze onzekere tijden is dus geen sinecure. Om te vermijden dat je door het hele kostenplaatsje opgeslokt wordt, is er onze superhandige uitgavenplanner, die je hieronder gratis kunt downloaden.

(be)Sparen met onze planner: zo doe je dat!

Om je financiële situatie onder controle te houden, heb je een volledig overzicht nodig over wat er maandelijks precies binnenkomt, wat je nodig hebt en waar je tekortkomt. En onze handige uitgavenplanner kan jou hierbij helpen!

Je kunt er gedetailleerd je inkomen(s) en uitgaven ingeven, en ontdekken waar je ruimte hebt om te (be)sparen. Want (be)sparen gaat natuurlijk beter als je weet dat je je wél iets kunt veroorloven.

Download hier onze handige uitgavenplanner

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Bron: peoplesphere.be & vrt.be

Meer over (be)sparen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)