Kerstboom weg? Zo vul je die lege hoek in huis

Kerstboom weg? Zo vul je die lege hoek in huis


Met wat pijn in het hart nemen we afscheid van onze gezellige vriend, de kerstboom. Een instant sfeermaker: dat is ie wel. Maar weet je wat
? Houd het gewoon even gezellig en wissel je spar in voor een van deze sfeervolle deco-ideeën.

1Plantenparadijs

Vetplanten, hangplanten, luchtplanten en zelfs valse planten: dit jaar wordt je woning een gezellige en zuurstofrijke omgeving. Haal een mix en match aan groen in huis of geef je planten een vrolijke upgrade met nieuwe potten in verschillende formaten en tinten. Nog wat leuke decoratieve items ernaast, en je vergeten hoekje in huis oogt eens zo mooi. Helemaal lente-proof al, toch?

Beeld: © Bloomingville via Pinterest

2Mooie opbergers

We starten het nieuwe jaar graag met een schone lei én een opgeruimd huis. Een mand die zowel als opberger als bijzettafel fungeert, is helemaal hip en trendy. Een rieten, kleurrijk of robuust exemplaar bergt niet alleen je overbodige spulletjes op een subtiele manier op, ze mag ook gezien worden! Manden in verschillende formaten en texturen voor een speels plaatje.

Beeld: © Domino via Pinterest

3Trendy hoekje

Lijkt het wel of het kleinste kamertje in huis de enige plaats is waar ze je even met rust laten? 2018 wordt hét jaar waarin je meer aan jezelf denkt, en dat begint met een eigen plekje in huis bijvoorbeeld. Bevestig enkele houten schappen aan de muur en plaats er je lievelingsboeken, souvenirs of andere leuke hebbedingen op. Nog een leuk poefje of zetel erbij, en je gezellig ingericht toevluchtsoord is zo gefikst!

Beeld: © The Glitter Guide via Pinterest

4Ladder of kast?

Een trouwe compagnon in huis, zo’n ladder. Maar je kunt het evengoed gebruiken als blikvanger in huis. Plaats bijvoorbeeld een ladder in het vergeten hoekje en leg er mooie plaids. Of ga creatief aan de slag en hang er verschillende woonaccessoires zoals fotolijstjes, hangplantjes en lichtjes aan. Het past werkelijk in élk interieur, van industrieel tot landelijk. Ga je voor een metalen vintage exemplaar of val je eerder voor een ladder in een vrolijk kleurtje?

Bron: © Blogloving via Pinterest

Ook mooi in huis:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)