Kerstboom weg? Zo vul je die lege hoek in huis

hoek


Met wat pijn in het hart nemen we afscheid van onze gezellige vriend, de kerstboom. Een instant sfeermaker: dat is ie wel. Maar hoe vul je nu die leegte op in 
je woning? Houd het gezellig in het nieuwe jaar en wissel je spar in voor een van deze sfeervolle deco-ideeën.

1 Plantenparadijs

Dé trend voor 2017? Vetplanten, hangplanten, luchtplanten en zelfs valse planten: dit jaar wordt je woning een gezellige en zuurstofrijke omgeving. Haal wat groen in huis of geef je planten een vrolijke upgrade met nieuwe potten in verschillende formaten en tinten. Nog wat leuke decoratieve items ernaast, en je vergeten hoekje in huis oogt eens zo mooi. Helemaal lente-proof al, toch?

Op zoek naar leuke exemplaren? Deze blikvangers verdienen een plekje in huis!

Beeld: © Bloomingville via Pinterest

2 Mooie opbergers

We starten het nieuwe jaar graag met een schone lei én een opgeruimd huis. Een mand die zowel als opberger als bijzettafel fungeert, is helemaal hip en trendy. Een rieten, kleurrijk of robuust exemplaar bergt niet alleen je overbodige spulletjes op een subtiele manier op, ze mag ook gezien worden! Mix & match manden in verschillende formaten en texturen voor een speels plaatje.

Beeld: © Domino via Pinterest

3 Trendy hoekje

Lijkt het wel of het kleinste kamertje in huis de enige plaats is waar ze je even met rust laten? 2017 wordt hét jaar waarin je meer aan jezelf denkt, en dat begint met een eigen plekje in huis bijvoorbeeld. Bevestig enkele houten schappen aan de muur en plaats er je lievelingsboeken, souvenirs of andere leuke hebbedingen op. Nog een leuk poefje of zetel erbij, en je gezellig ingericht toevluchtsoord is zo gefikst!

Beeld: © The Glitter Guide via Pinterest

4 Ladder of kast?

Een trouwe compagnon in huis, zo’n ladder. Maar je kunt het evengoed gebruiken als blikvanger in huis. Plaats bijvoorbeeld een ladder in het vergeten hoekje en leg er mooie plaids op ter decoratie. Of ga creatief aan de slag en hang er verschillende woonaccessoires zoals fotolijstjes, hangplantjes en lichtjes aan. Het past werkelijk in élk interieur, van industrieel tot landelijk. Ga je voor een metalen vintage exemplaar of val je eerder voor een ladder in een vrolijk kleurtje?

Bron: © Blogloving via Pinterest

Uitgelichte afbeelding: ©vtwonen

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)