Starten met opruimen? Volg ons handige slim-opruim-plan!

Starten met opruimen? Volg ons handige slim-opruim-plan!
©GettyImages

Dit artikel maakt deel uit van het 21-dagen-slim-opruim-plan van Libelle. Ook gratis deelnemen? Schrijf je hier in!


Als de lente in de lucht hangt, krijgen wij spontaan de opruimkriebels. Maar je huis ontrommelen: waar en hoe begin je eraan? Libelle ging te rade bij de bekende opruimcoach Nele Colle, die haar geheimen prijsgeeft in een 21-dagen-opruimplan, dat we speciaal voor jou samenstelden.

Opruimen met ons slim-opruim-plan

Opruimen is tegenwoordig big business. Opruimboeken verkopen als zoete broodjes, want wie droomt er nu niet van die veelbelovende ‘rust in huis én in je hoofd’? Maar vaak gooien we de handdoek in de ring nog voor de (opruim)strijd goed en wel begonnen is. Dat doen we dus voortaan nooit meer, dankzij Libelle’s slim-opruim-plan, in samenwerking met de bekende opruimcoach Nele Colle.

Wie is Nele Colle?

Nele Colle werkte jarenlang als leerkracht Muziek en Nederlands. Om gezondheidsredenen besloot ze haar carrière over een andere boeg te gooien en startte ze haar eigen zaak als zelfstandig opruimcoach. Ze is inmiddels uitgegroeid tot een van Vlaanderens bekendste opruimgoeroes. Onze eigen Marie Kondō dus!

Als Professional Organizer helpt ze in de eerste plaats om je huis op orde te krijgen, maar ze geeft ook tips om meer ruimte in je hoofd en rust in je leven te krijgen. Daarnaast houdt ze inspirerende lezingen in het hele land, en geeft ze advies op maat. Ze schreef erover in haar boek ‘JOMO, the Joy Of Missing Out’*.

Libelle’s opruimplan: in 21 dagen je huis én hoofd op orde

Opruimcoach Nele Colle: “Mensen stellen opruimen al eens uit, omdat het een te grote klus is, ze niet weten waar te beginnen of omdat ze de focus verliezen. En dat werkt demotiverend.

Maar daar maken we nu komaf mee! Het opruimplan is er om jou te helpen. Met kleine, haalbare én concrete stappen weet je wat te doen, én wanneer.”

Wat kun je verwachten?

  • Een overzichtelijk 21-dagen-stappenplan,
  • interessante tips en tricks van coach Nele Colle en andere experts,
  • de oplossing voor tal van opruimvalkuilen,
  • concrete praktijkvoorbeelden,
  • een uitgetest-video waarin Nele het huis van een redactrice onder handen neemt,
  • en nog veel meer!

Je krijgt bovendien een antwoord op vragen als:

  • Waar begin ik met opruimen?
  • Hoe hou ik opruimen vol?
  • Waarom word ik gelukkig van opruimen?

Ga je samen met ons de uitdaging aan? Schrijf je hier in voor het opruimplan!

Met dank aan Nele Colle.

‘JOMO! the joy of missing out’ Verkrijgbaar voor € 22,99 bij Standaard Boekhandel.

Meer over opruimen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! Wij verwelkomen je ook graag op ons Libelle Vriendinnenplatform!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)