Doe mee aan de Libelle Vriendinnen plantjesketting voor Kom op tegen Kanker!

Doe mee aan de Libelle Vriendinnen plantjesketting voor Kom op tegen Kanker!

Een vriendin blij maken én tegelijk het goede doel steunen? Ja, het kan, met onze Libelle Vriendinnen plantjesketting ten voordele van Kom op tegen Kanker!

De langste, meest hartverwarmende plantjesketting

Dit jaar ziet het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker er anders uit en worden de fleurige azalea’s enkel online verkocht. Samen met Libelle Vriendinnen gaan we de uitdaging aan om de langste plantjesketting te maken.

Hoe? Jij koopt een plantje voor je vriendin, mama, oma, zus, tante, collega of iemand anders die je dierbaar is, nodigt haar uit om hetzelfde te doen voor iemand anders en ga zo maar door. Met elke Libelle Vriendin die meedoet aan deze uitdaging, zie je de teller in de groep op het Libelle Vriendinnenplatform stijgen. Zo vormen we uiteindelijk één lange ketting en steken we samen mensen met kanker en hun naasten een hart onder de riem.

Hoe werkt het?

  1. Surf naar het Libelle Vriendinnenplatform. Ben je nog geen lid? Maak dan snel een profiel aan, want wie weet ontmoet je er vriendinnen voor het leven!
  2. Sluit je aan bij de groep door rechts bovenaan op ‘Uitdaging aangaan’ te klikken. Op dat moment stijgt de teller.
  3. Klik via het Vriendinnenplatform door naar de site van Kom op tegen Kanker. Daar kun je veilig online een plantje bestellen en betalen.
  4. Je krijgt een e-mail om door te sturen naar jouw vriendin, mama, zus… Met deze gepersonaliseerde e-mail laat je haar weten dat er een bloemetje onderweg is, vertel je waarom ze zoveel voor jou betekent en vraag je om de plantjesketting verder te zetten.

De actie loopt tussen 1 en 20 september, dus wacht zeker niet te lang om een plantje te bestellen. Samen kunnen we de ketting zo lang mogelijk maken en op een mooie manier geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker. Doe je mee?

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)