© Joost Joossen - Kom op tegen Kanker

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker: haal ook een azalea in huis

Een vriendin, een collega of jezelf in de bloemetjes zetten én tegelijk het goede doel steunen? Ja, dat kan! Op 15, 16 en 17 september, tijdens het vermaarde Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker, sla je twee vliegen in één klap.

Koop een plantje en help een handje

Het Plantjesweekend kennen we dankzij de vrolijke en enthousiaste vrijwilligers die van deur tot deur gaan, of je opwachten aan je favoriete supermarkt om Gentse azalea’s te verkopen!

De opbrengst van de plantjesverkoop gaat naar non-profitorganisatie Kom op tegen Kanker, die op hun beurt – en mede dankzij jouw centjes – mensen met kanker en hun naaste aan de beste zorg helpen.

Door een plantje te kopen, kies je bovendien voor een op en top streekproduct dat duurzaam wordt geteeld. Gentse azalea’s worden zijn 20 cm hoog en zijn heel makkelijk in onderhoud. De plantjes zijn te verkrijgen in rode, witte, roze of tweekleurige kleuren en kosten acht euro per stuk.

Dus waar wacht je op! Koop een plantje en help een handje in de strijd tegen kanker!

plantjesweekend
© Getty Images

Plantjesweekend: zo bestel je jouw azalea(‘s)

  1. Surf naar de website van Kom op tegen Kanker. Daar vind je een overzichtslijst van verkoopspunten bij jouw in de buurt.
  2. Of laat je dit weekend verrassen bij een van de honderden enthousiaste plantjesteams die je treft aan winkels, op markten of aan jouw voordeur.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content