Steun het goede doel tijdens het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker!

Steun het goede doel tijdens het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker!
© Joost Joossen - Kom op tegen Kanker

Een vriendin, een collega of jezelf in de bloemetjes zetten én tegelijk het goede doel steunen? Ja, dat kan! Op 17, 18 en 19 september, tijdens het vermaarde Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker, sla je twee vliegen in één klap.

Koop een plantje en help een handje

Na de vervelende coronaperiode is het Plantjesweekend er weer zoals we het kennen: met vrolijke en enthousiaste vrijwilligers die van deur tot deur gaan, of je opwachten aan je favoriete supermarkt om plantjes te verkopen! De opbrengst van de plantjesverkoop gaat naar non-profitorganisatie Kom op tegen Kanker, die op hun beurt – en mede dankzij jouw centjes – mensen met kanker en hun naaste aan de beste zorg helpen.

Dus, koop (online) een plantje en help een handje in de strijd tegen kanker!

Zo bestel je jouw plantjes(s):

  1. Surf naar de webshop van Kom op tegen Kanker.
  2. Of bij een van de honderden enthousiaste plantjesteams die je treft aan winkels, op markten of aan jouw voordeur. Vind hier een verkooppunt in jouw buurt!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)