Foto via VTM

Staf Coppens met gezin naar Zweden: “Schat, we hebben een camping gekocht!”

Een nieuw leven beginnen op een camping in Zweden, qua ommezwaai kan dat wel tellen. Staf Coppens en zijn vrouw Monique beslisten de stap te wagen en trokken met hun kinderen Beau en Nora naar Zweden. Hun avontuur kun je vanaf vanavond volgen in het programma Camping Coppens.

Van droom tot werkelijkheid

In ‘Camping Coppens’ volgen we Staf Coppens met zijn vrouw en twee kinderen tijdens hun verhuis naar Zweden. Ze kochten er een camping en begonnen een nieuw leven middenin de natuur. Maar hoe verloopt die verhuis en welke impact heeft dat op hun gezin? Vanavond kunnen we de eerste aflevering van hun avontuur bekijken.

Wat begon als een wilde droom na een vakantie in Zweden eindige enkele jaren later met een gewaagde stap. Staf vertelt z’n vrouw het spannende nieuws: “Schat, het nieuws is binnengekomen. Weet ge wat? Wij hebben een camping gekocht!”.

Het belooft een wervelwind aan emoties te worden. Van afscheid nemen van familieleden tot wilde plannen maken, van twijfels en bekommernissen over de kinderen naar dromen over een nieuw leven met z’n viertjes in een nieuwe omgeving. Spannend en zo inspirerend!

Bekijk hier een preview van de reeks:

 

‘Camping Coppens’ vanavond op VTM om 20u40.

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content