Kijk vanop de eerste rij mee naar de populaire balletvoorstelling van ‘De Notenkraker’

Kijk vanop de eerste rij mee naar de populaire balletvoorstelling van 'De Notenkraker'
Getty Images

De balletvoorstelling van ‘De Notenkraker’ door het New York City Ballet is een jaarlijkse kersttraditie in de Verenigde Staten. Helaas kan die omwille van duidelijke redenen dit jaar niet doorgaan, maar dat maakt het extra leuk voor ons, want de voorstelling van vorig jaar zal namelijk online uitgezonden worden. Kijk jij mee vanop de eerste rij?

Online ballet

Het ziet er niet naar uit dat de weergoden ons dit weekend goed gezind zullen zijn, dus dan maken we er gewoon een lekker middagje in de zetel van. En wat voor een! Balletliefhebbers kunnen namelijk een ticketje kopen voor de balletvoorstelling van ‘De Notenkraker’ door het New York City Ballet.

Populairste voorstelling in New York

Het is de voorstelling van december vorig jaar die door Marquee TV uitgezonden zal worden tussen 11 december en 3 januari. Met honderden heerlijk gekostumeerde personages, een prachtig decor en een 62-koppig orkest is het geen wonder dat deze productie al bijna zeventig jaar een van de populairste toegangskaartjes in New York is. Terwijl je normaal dus geluk moet hebben om een plaatsje te veroveren (en al zeker op de eerste rij), geniet je nu voor net geen 28 euro van dit kerstige meesterwerk vanuit je zetel.

 

Om je een idee te geven van de indrukwekkende voorstelling:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

MEER INSPIRATIE VOOR HET WEEKEND:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)