© RUPERT DE WEERD / Play 4

Worden jij en je quizteam ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’?

Door Hanne Bral

Zit jij elk najaar aan je televisiescherm gekluisterd voor De Slimste Mens Ter Wereld? En hou je zelf van quizzen? Dan is de gloednieuwe quiz ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ misschien wel iets voor jou.

Quiz mee tijdens ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’

Zit jij tijdens De Slimste Mens Ter Wereld vlijtig mee te raden vanuit je zetel? Of heb je het bordspel al helemaal uitgespeeld? Dan is er groot nieuws voor jou, want dit najaar kun je zelf in levenden lijve mee quizzen. Het universum van de populaire televisiequiz breidt dit najaar uit met een gloednieuwe livedimensie: De Slimste Ploeg Ter Wereld.

Vanaf vrijdag 20 oktober start in Play Zuid de grote zoektocht naar De Slimste Ploeg Ter Wereld 2023. Samen met enkele vrienden of familieleden kun je je inschrijven voor een gezellige quizavond boordevol plezier. Zo zullen drie bekende presentatoren uit De Slimste Mens-familie live de quizvragen stellen: Bart Cannaerts, Jan Jaap van der Wal en Pedro Elias. Verwacht je dus aan typische 3-6-9-vragen, de Open Deur en de gevreesde Puzzelronde. Maar ook enkele gloednieuwe spelrondes passeren de revue, net zoals tal van fragmenten uit het uitgebreide archief van De Slimste Mens Ter Wereld.

Wat valt er te winnen?

De winnaars van elke voorronde winnen een ticket voor de grote finale van De Slimste Ploeg Ter Wereld op zaterdag 16 december. Tijdens deze ultieme uitdaging strijden de winnende teams om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde, persoonlijk overhandigd door niemand minder dan Erik Van Looy zelf.

Nog meer mooi nieuws voor fans van De Slimste Mens Ter Wereld, want afgelopen maand werd aangekondigd dat het programma dit najaar naar het kleine scherm terugkeert voor een 21ste seizoen. De kandidatenlijst krijgt langzaam vorm. Zo zullen onder andere Robin Pront, Jade Mintjens, Alex Agnew, Annelien Coorevits, Nathalie Meskens, Average Rob en Petra De Sutter alles in de strijd gooien om winnares Danira Boukriss Terkessidis op te volgen.

Praktisch

Vanaf vrijdag 20 oktober kun je elke vrijdag- en zaterdagavond gaan quizzen in Play Zuid Antwerpen. De finale van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ gaat door op zaterdag 16 december. Je kunt meedoen met een quizteam van maximum vijf deelnemers. Inschrijven kan vanaf nu via www.playzuid.be.

Las je deze artikels al?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content