© VTM

Blind Getrouwd: deze twee koppels gaven het eerste ja-woord

Door Hanne Bral

Eindelijk is het zover, het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is van start gegaan. Gisterenavond stapten de eerste twee koppels in het huwelijksbootje: Jolien en Brecht en Emma en Emile. En wat straalden ze!

Jolien & Brecht

blind getrouwd jolien brecht
© Fille Roelants / VTM

Brandweerman Brecht (32) verraste zijn toekomstige bruid op de ochtend van hun huwelijk al met een lieve brief, maar kon haar op het grote moment ook aangenaam verrassen met zijn vlotte babbel en présence. “Hij is zeker mijn type”, klonk het blij bij Jolien (32). “Verzorgd, mooi gebit, mooie lach, bruin haar, gespierd, top. Niets meer aan doen!” (lacht)

Brecht voelde zich in de weken voor het huwelijk heel zenuwachtig, maar kan nu opgelucht ademhalen. “Dit voelt zo naturel aan. Ook als we mekaar in de ogen kijken, terwijl we mekaar nog maar net kennen: het voelt écht aan. Verliefdheid moet nog komen natuurlijk, maar de klik is er zeker nu al.”

Bekijk hier de beelden van Jolien en Brecht:

Emma & Emile

blind getrouwd emma emile
© Yves Schepers / VTM

Ook de 28-jarige Emile en de 31-jarige Emma zeiden op dezelfde dag ‘ja’. Op de ochtend van het huwelijk waren er nog veel zenuwen, maar zodra Emma en Emile elkaar ontmoetten, maakten de zenuwen meteen plaats voor grapjes, warmte en een eerste pluim voor de experten. “Nog zotter dan dat ik een getrouwde vrouw ben nu, is het idee dat ik een màn heb!”, klonk het bij Emma. “Ik ben super op m’n gemak bij Emile, ik heb hier echt een supergoed gevoel bij.”

Ook Emile straalde van geluk: “Mijn eerste gevoel is geruststelling. Emma is een mooie vrouw met zo’n mooi aura. Niet dat ik daar echt in geloof (lacht), maar haar glimlach … Ik zag meteen dat ze er positief in stond.

Bekijk hier de beelden van Emma en Emile:

Ook Isabelle, Fleur, Matthieu en Alexander trouwden op dezelfde dag. Wie aan wie werd gekoppeld en hoe hun ja-woorden verliepen, ontdek je volgende week maandag tijdens de tweede aflevering van Blind Getrouwd.

Las je deze artikels al?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content