Deze week in Libelle: wondermooie wandelroutes in 8 handige scheurfiches

Door Rani Merckx

Heb je nog geen plannen dit weekend? We hebben anders wel een leuk idee: scheur de gratis wandelfiches uit de Libelle van deze week, en trek eropuit! Elke wandeling telt ongeveer 10.000 stappen, waardoor je al snel 6 à 8 kilometer in de benen hebt. En dat terwijl je een prachtig natuurplekje in Vlaanderen verkent. Héérlijk, toch?

8x heerlijk wandelen

Je weet inmiddels dat wandelen goed voor je is. Het is de perfecte manier om gezonder en fitter te leven, en je houdt er je conditie mee op peil. En niet onbelangrijk: je hebt – naast een flinke portie goesting – enkel een paar stevige wandelschoenen nodig, en je bent vertrokken!

Wij krijgen niet genoeg van wandelen, maar dat rondje in de buurt … dat hebben we inmiddels wel gezien. Daarom vind je deze week in Libelle acht handige wandelfiches die je langs wondermooie natuurplekjes in Vlaanderen gidsen. Goed voor heel wat wandelplezier én stappen, dus. 😉

Uitscheuren, meenemen en wandelen maar!

Hoera, het is weer aspergetijd!

Geen betere manier om na zo’n flinke wandeling weer op krachten te komen, dan met een van de acht heerlijke recepten met asperges van Libelle-chef Ilse D’hooge. Asperges zijn nu op hun lekkerst, en chef Ilse weet er wel raad mee. Ze bereidt de koningin der groenten op verschillende manieren: gestoomd, gegrild of rauw.

Het water loopt je gegarandeerd in de mond, als je door de Libelle van deze week bladert.

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Een kattenexpert tipt: zo maak je van je huis een kattenparadijs!
  • 5 tijdloze basics die iedereen flateren
  • Jezelf blijven in een relatie: zo pak je het aan!
  • Openhartig: Gil (25) voedt haar zusje op sinds de dood van hun moeder
  • En nog zo veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels.
Mis al dit leuks niet en haal je Libelle vanaf 6 mei 2021 in huis!

 


én: de Libelle Vriendinnen Wandelchallenge 2021!

Ja hoor, wij hebben de wandelmicrobe goed te pakken. Naast onze fantastische Wandelpakketten, waarbij je elk seizoen tien topwandelingen (met routekaart, adresjes onderweg en heel veel info) krijgt, kun je sinds kort ook meedoen aan de Libelle Vriendinnen Wandelchallenge 2021! De uitdaging: in één maand tijd 50 kilometer wandelen. Na het grandioze succes van vorig jaar willen we het dit jaar minstens even goed doen en duizend (of meer) enthousiaste wandelaars uitdagen!

Ga jij de uitdaging aan? Check dan zeker het Vriendinnen-platform voor meer informatie.


Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content