Getty Images

Koop eens een DIY-pakket: 8x creatief aan de slag

Zin om eens iets nieuws uit te proberen? Heb je wel creatieve vingers, maar mag het ook eens een andere uitdaging zijn? Dan raden we je aan om zeker eens een DIY-pakket uit te testen. Goed voor urenlang creatief plezier mét fijn eindresultaat!

Op zoek naar een fijn DIY-pakket? Deze 8 aanraders zijn het uittesten waard!

1

Creatief met gebroken servies

© Studio Fluo

Een bord gebroken tijdens het afwassen? Je favoriete koffiemokje aan diggelen? Dan kan dit pakket je helpen om er toch nog een creatieve draai aan te geven. Kintsugi is bij Japanners een echte ambacht. Met dit DIY-pakket leer je zelf de juiste methodes om je gebroken servies een lijntje glans te geven. Klik hier om het pakket (€ 32,99) te bestellen.

2

Cactusjes uit wolvilt

© Wolnut

Simpel, maar wat fijn! Deze cactusjes uit wolvilt zien er niet alleen leuk uit, je bent er bovendien wel eventjes zoet mee. Het eindresultaat? Een feestelijke slinger, waar je jarenlang van kan genieten. Bestel dit DIY-setje hier (€ 9,95).

3

Zeg het met bloemen

© Studio Fluo

Hou jij van gedroogde bloemen, maar heb je niet het geduld om je favoriete exemplaren aan een uitgebreid droogproces te onderwerpen? Dan zit je goed met deze DIY. Na amper 30 seconden creëer je mooie resultaten met al jouw favoriete bloemen. Om je dag letterlijk op te fleuren! Klik hier om het pakket (€ 39,99) te bestellen.

4

Starten met borduren

© De Maakkamer

Zin om te beginnen met borduren, maar geen ervaring of geen spulletjes in huis? Met dit pakketje kun je onmiddellijk aan de slag. Het bevat niet alleen een degelijke uitleg, maar ook een borduurring, borduurnaald, garen, wateroplosbaar vlies en tekeningetjes om van te vertrekken. Bestel het hier (€ 24,99).

5

Zelf juwelen maken

© JolisMots

Zelf oorbellen maken of een leuke ring, dat doe je met het DIY-pakket van Jolis Mots. In het pakketje krijg je een duidelijk stappenplan om jouw mooiste juweelcreatie te maken. Kies de vorm die je wil, selecteer de kleurtjes die je het mooist vindt en ziezo: je kunt beginnen! Bestel het DIY-pakket hier (€ 25,00)

6

Boho macramé cirkel

© Lesley Van Durme

Deze mooie macramé hangers zijn een echte eyecatcher voor je interieur. Maak ze stap voor stap en kies thuis een mooi plaatsje uit om ze in de kijker te zetten. Hier beleef je heel wat interieurplezier aan! Klik hier om het pakket te bestellen (€ 25,00).

7

Letters versieren

© The Wish Label

Deze is ook erg leuk om met je kinderen te doen. Versier je letters en vorm bijvoorbeeld je naam of een woord dat jou typeert om in huis te plaatsen. Ook fijn voor aan de muur of aan de deur van je kinderen. Zalig ontspannen schilderen! Bestel het DIY-pakket hier (€ 8,00 per letter).

8

Punch needle je spreuk

Punch needle je spreuk © Het atelier van Eva V

Jezelf motiveren, dat doe je met een leuke spreuk. Punch needling is razend populair en het werkt heerlijk ontspannend. Wil je zelf aan de slag? Start dan met dit fijne pakket. Klik hier om het pakket te bestellen (€ 28,00).

Nog meer uittesten? Hierzo!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content