Ontdek nieuwe prachtige wandelroutes met het Libelle Wandelpakket 2022

Ontdek nieuwe prachtige wandelroutes met het Libelle Wandelpakket 2022
GettyImages

De zon schijnt, de lente kriebelt en bossen, parken en tuinen komen spontaan tot leven. Een bonte uitnodiging voor een heerlijke lentewandeling, toch? Met de nieuwe wandelroutes uit ons Wandelpakket sturen wij jou naar de mooiste plekjes waar je je kunt vergapen aan het ontwakende lentefenomeen!

Voor jou verzameld: de mooiste wandelingen in eigen land

Heb jij ook zo uitgekeken naar de lente? Wij in elk geval wél, en we kunnen niet wachten om onze wandelschoenen aan te trekken.

We stellen dan ook met veel plezier ons Libelle Wandelpakket editie 2022 aan je voor. Want na het overdonderende succes van vorig jaar – met maar liefst 27.800 inschrijvingen! – hebben we een nieuwe reeks toproutes verzameld.

Wandelingen voor elk wat wils

Je ontvangt viermaal per jaar tien nieuwe prachtige wandelroutes (40 in totaal, dus) met (knoop)punten, leuke stops onderweg en veel leuke extra’s. Je geniet daarbij ook van exclusieve toegang tot onze superhandige wandelpagina mét filterfunctie waarmee je meteen gericht kunt zoeken op provincie, het aantal kilometers en andere opties!

In West-Vlaanderen of Limburg, in het bos of aan het water, kort of iets langer: op onze wandelpagina haal je er meteen de wandelingen op jouw maat uit!

Schrijf je gratis in voor ons Libelle Wandelpakket en krijg meteen toegang tot onze superhandige wandelpagina mét filterfunctie!

Wandel jij mee?

Je hoeft je maar eenmalig (gratis) te registreren, wij bezorgen je dan telkens een reminder dat er een nieuwe wandelingen voor je klaarstaan. Hoe handig is dat?

Inschrijven doe je zo:

  1. Surf naar onze Libelle Wandelpagina
  2. Klik op ‘Ik ontvang graag Libelle’s Wandelpakket‘ en volg de stappen
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en krijgt meteen toegang tot onze Libelle Wandelpagina.
  4. Bij de start van elk seizoen ontvang je bovendien een mailtje met toegang tot nieuwe routes. Dat gebeurt vier keer per jaar, tot je je 40 wandelingen hebt.
  5. Wil je de wandelkaartjes meteen downloaden op je smartphone? Download onze Mijn Magazines-app en ga daar naar onze Wandelpagina!

Klik hier om het Wandelpakket te ontdekken!


Meer lezen over wandelen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)