Met korting naar ‘Waar blijft de Kerstman’, een magische kerstshow!

Door Rani Merckx

Geen betere manier om helemaal in kerstsfeer te komen dan met een muzikaal kerstsprookje. Van 22 tot 29 december kun je naar ‘Waar blijft de Kerstman’, een kerstshow vol humor en muziek, en dankzij Shedeals kun je er met korting naartoe!

Een magische kerstshow voor jong én oud

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor in de kerstvakantie? Wij hebben een leuke tip voor jou! AuFond Producties stelt met veel plezier ‘Waar blijft de Kerstman’ voor, een magische kerstshow met enkele straffe Vlaamse koppen zoals Lotte Stevens, Kobe Van Herwegen, Jeron Dewulf en Céline Dept. Er zal ook livemuziek worden gespeeld: zo weerklinken tussen alle knotsgekke situaties de melodieën van een live orkest én van het Night of the Proms-koor Fine Fleur.

Dat kan alleen maar indruk maken, toch?

‘Waar blijft de Kerstman’: het verhaal

Prinses Sopranino (Lotte Stevens) is niet gelukkig. Niemand in heel het koninkrijk weet hoe ze haar weer kunnen opvrolijken. Ten einde raad vraagt haar vader, Koning Bariton (Leendert De Vis), de Kerstman om het probleem op te lossen. Zijn trouwe kerstelfjes, Amadee (Kobe Van Herwegen) en Amanee (Jeron Dewulf), schieten ook ter hulp, en komen als eersten aan.

Maar wat blijkt… de Kerstman is er nog niet! Sterker nog, ze kunnen hem niet bereiken. De twee gekke kerstelfjes beginnen er dan maar zelf aan. Met goocheltrucs, verhaaltjes, vrolijke deuntjes en de hulp van alle kleine kerstelfjes in de zaal willen ze de prinses weer aan het lachen krijgen.

Benieuwd wat de Kerstman daarvan zal vinden!

Een voorsmaakje:

Naar de Kerstman met 50% korting!

Vrolijke deuntjes, een grappige en straffe cast én een kerstige verhaallijn: ‘Waar blijft de Kerstman‘ moet je absoluut gezien hebben! En dankzij Shedeals betaal je nu slechts 24 euro in plaats van 58 euro voor een toegangsticket (categorie 1)! Dat spaart wel flink wat geld uit, leuk voor een extraatje onder de kerstboom? 😉

Boek je tickets hier.

Klik hier voor meer informatie over de kerstshow en deze actie.

Meer leuke doe-tips voor de kerstvakantie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content