Nu boeken: 5x vakantiehuisjes voor de herfstvakantie

Nu boeken: 5x vakantiehuisjes voor de herfstvakantie
Getty Images

Zin in een gezellig herfstuitstapje? Dan zit je helemaal goed met deze vakantiehuisjes waar je de hele herfstvakantie gezellig samen door kunt brengen. Boek ze snel en… laat het aftellen maar beginnen!

Vakantiehuisjes waar je gezellig samen geniet van de herfstvakantie

Overnachten in een knus schildersatelier

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uniek overnachten (@uniekovernachten) on

Je leest het goed, een schildersatelier. In Bornem kom je met maximum 8 personen tot rust in een knus huis vol inspiratie. Het ligt op een boogscheut van het prachtige kasteel d’Ursel en het is dus de perfecte uitvalsbasis om meteen ook de wijde omgeving rond Scheldeland te verkennen.

Klik hier voor meer foto’s van het huis en de beschikbare overnachtingsdata.

Huisje in de Ardennen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasia Fanariotis (@maisonfaro_stylehouse) on

De geur van het herfstbos, een frisse wandeling naar een van de vele dorpjes in de omgeving, er gaat niets boven een verkwikkend weekje Ardennen! In vakantiepark Village de vacances de Oignies staan maar liefst 50 bungalows middenin het bos. De perfecte plek om je dus even terug te trekken met je gezin of enkele dichte vrienden uit je bubbel. Genieten!

Klik hier voor meer informatie en de beschikbare overnachtingsdata.

Boshuisje in Maaseik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Warredal (@warredal) on

Een recreatiepark te druk? Dat is absoluut niet het geval bij Warredal in Maaseik. Je kunt er een dagje adrenaline opsnuiven in het Adventure Park of overnachten in het Forest Camp. Denk daarbij aan een fijne lodge midden in de natuur met alles wat je nodig hebt om er een gezellig en ontspannend verblijf van te maken.

Klik hier voor meer informatie en de beschikbare overnachtingsdata.

Villa aan zee

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Villa Kuifje – Vakantiewoning (@villa_kuifje) on

De kust blijft een populaire uitwaaibestemming, al zeker in de herfst of winter. Deze villa in Koksijde ligt op wandelafstand van het strand, waardoor je met gemak dagenlang kunt uitwaaien. Trek je liever richting het centrum om nog wat te winkelen? Ook dat doe je met gemak te voet. Je kunt er met maximum 8 personen overnachten, ideaal dus voor grote gezinnen.

Klik hier voor meer informatie en beschikbare overnachtingsdata.

Basic chalet in Durbuy

copyright: Belvilla

Haaaaa Durbuy, een gevestigde waarde voor de echte Ardennenliefhebber. Wat heb je meer nodig dan een authentieke hut met zicht op de natuur? De perfecte uitvalsbasis om alles op het ritme van de vakantiedagen te doen: een beetje lezen, wandelen en proeven van lokaal lekkers. Reserveren maar!

Klik hier voor meer informatie en beschikbare overnachtingsdata.

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)