Open Bedrijvendag: neem fysiek of digitaal een kijkje achter de schermen van het bedrijfsleven

Open Bedrijvendag: neem fysiek of digitaal een kijkje achter de schermen van het bedrijfsleven
Bron: openbedrijvendag.be

Zondag 3 oktober is het weer tijd voor Open Bedrijvendag, de dag waarop heel wat bedrijven in Vlaanderen hun deuren opstellen voor het publiek. Deze editie zal doorgaan in hybride vorm, wat wil zeggen dat je zowel fysiek als digitaal een kijkje kunt nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. 

Open Bedrijvendag 2021: ook vanop afstand

De vorige editie van Open Bedrijvendag in 2020 moest door de coronacrisis noodgedwongen op een virtuele manier doorgaan. Daarom beslisten de organisatoren om dit jaar het evenement op een hybride manier te laten doorgaan. Dat wil zeggen dat je fysiek een kijkje kunt komen nemen bij de deelnemende bedrijven, maar ook thuis via de computer een rondleiding kunt volgen.

Reserveer je plekje

Voor alle fysieke activiteiten is reserveren verplicht. Via openbedrijvendag.be vind je de lijst met deelnemende bedrijven en kun je een rondleiding boeken. Een ticket kost 2 euro per persoon.

In sommige bedrijven is bovendien het tonen van je Covid Safe Pass (of een negatieve test) verplicht. Dat kan via de Covid Safe app op je smartphone, of je papieren vaccinatie- of testbewijs. Check zeker de huisregels voor je bedrijfsbezoek, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Waar kun je zoal een kijkje komen nemen?

In heel Vlaanderen staan meer dan tachtig bedrijven klaar om je met open armen te ontvangen. Hier kun je zoal terecht:

1 Roularta Media Group in Roeselare

Wil jij als Libelle-lezeres graag eens achter de schermen komen piepen hoe jouw Libelle van de band rolt? Boek dan zeker een rondleiding bij onze uitgever, Roularta Media Group in Roeselare! Tussen 10u en 17u worden er elk uur rondleidingen georganiseerd.

Voor meer info en tickets, klik hier.

2 Natuursoep in Arendonk

Al meer dan 60 jaar produceert Natuursoep bv ambachtelijke soepen volgens een authentiek recept. Hun merk La Soupe is intussen uitgegroeid tot de nr. 1 diepvriessoep van België. Verder maken ze ook soepen voor bedrijven, scholen of verenigingen, steeds zonder toevoeging van kunstmatige smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Kom eens kijken hoe er bij Natuursoep in de ketel wordt geroerd én proef zelf van een (h)eerlijk soepje!

Voor meer info en tickets, klik hier.

3 Carré care in Overpelt

In Carré Care helpt zaakvoerster Els in alle privacy vrouwen die tijdens of na chemo, haarziektes of dunnend haar hun zelfvertrouwen zijn verloren. Als voormalig borstkankerpatiënt geeft ze lotgenoten advies over pruiken, haarstukjes, borstprotheses, lingerie, medische pigmentatie enzovoort. Kom dus zeker eens een kijkje nemen in haar atelier.

Voor meer info en tickets, klik hier.

4 Gudule Winery in Brussel

Gudule is de eerste stedelijke wijnmakerij van Brussel. Ze maken er opmerkelijke wijnen, waarvan verschillende al bekroond werden in internationale wedstrijden. Hun partners / wijnboeren kiezen bewust voor biologische landbouw en ook hun verpakkingen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk. Bij Gudule worden rode, witte en rosé wijnen geproduceerd die verschijnen in vijf cuvées. Een bezoekje waard dus, mét proevertje erbij!

Voor meer info en tickets, klik hier.

5 Belgische Marine in Zeebrugge

Ooit al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij onze Belgische Marine? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Speciaal voor de 75ste verjaardag van de Marine organiseren ze een groots technologieweekend op zaterdag 2 en zondag 3 oktober. De Marine stelt dan hun nieuwste technologieën voor, zoals onderwater-, oppervlakte- en luchtdrones en andere innovatieve robotgestuurde oplossingen voor op zee. Verder wordt er op zaterdag ook nog een heuse E-gaming finale georganiseerd én een preselectie van drone racing (met finale op zondag).

Meer info en tickets, klik hier.

Ook leuk om te lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)