Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

5x romantisch logeren in eigen land

Door De Redactie

Zin om je partner te verrassen met een overnachting in eigen land? Dan zijn deze adresjes absoluut de moeite waard. Je kunt er romantisch logeren en echt tijd maken voor elkaar. Love is in the air!

De Weide Wereld

1. De Weide Wereld

Dat Brugge romantisch is, daar hoeven we je vast niet van te overtuigen. Waarom dan niet een gezellige overnachting boeken op een boogscheut van de stad? In bed and breakfast De Weide Wereld kom je zalig tot rust.

© De Weide Wereld (via Bijzonder Plekje)

Les Cabanes de Rensiwez

3. Les Cabanes de Rensiwez !copyright Stephanie Bodart-2

Een populaire favoriet op Instagram, maar vooral ook een echte parel in de Ardennen. Combineer de koele bossen met een flinke dosis romantiek in een van deze hutten. In Les Cabanes de Rensiwez voelen jij en je partner je meteen thuis!

© Les Cabanes de Rensiwez (via Bijzonder Plekje)

Koto

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je je partner echt eens verrassen met een luxueuze overnachting? Dan ben je bij Koto in Antwerpen aan het juiste adres. Of je nu wil slapen in een van de indoor suites of een van de garden suites, je waant je sowieso in het paradijs.

Slapen op water

romantisch logeren

Heerlijk uitrusten op de Leuvense vaart, dat kun je op boot ‘Sies’, in Mechelen. Een unieke ervaring, op een boogscheut van het station. Koppel er een gezellige stadsuitstap aan om er een geslaagd weekendje van te maken.

© Slapen op het water (via Bijzonder Plekje)

Hoeve de Witte Gans

5. Hoeve De Witte Gans Droomsuite

Ook in Hoeve de Witte Gans kan je terecht voor een romantische overnachting met z’n tweeën. Dit gastenverblijf ligt in landelijk Zuid-Limburg en is een prima uitvalsbasis om gewoon even fijn met z’n twee te zijn.

© Hoeve de Witte Gans (via Bijzonder Plekje)

Las je deze artikels al?