Walibi gaat voor nieuwe look

Door De Redactie
Walibi opent de deuren van een nieuwe fantasierijke wereld. Een wereld die verder gaat dan de pretparken en waarin muziek de hoofdrol speelt. Bovendien kreeg de overbekende kangoeroe een restyling.

De beroemde kangoeroe Walibi kreeg een moderne look aangemeten die aansluit bij de belevingswereld van 8- tot 12-jarigen, en hij verzamelde meteen ook een groepje vrienden om zich heen: Haaz de geslepen jachtluipaard, Zenko de artistieke gorilla en Fibi de mooie waternimf. Samen besluiten ze een poprockgroep op te richten, W.A.B, om wat leven in de brouwerij te brengen in het saaie wereldje van Monotowny. Maar ze vinden allerlei hindernissen op hun weg naar succes, zoals de jaloerse Squad, de tweelingbroer van Walibi, die met The SkunX een rivaliserende band opricht.

Vanaf nu kunnen kids op www.walibi.com hun kamp kiezen: houden ze eerder van het lied “Hello World” van de W.A.B-band of van het getikte punkrocknummer “We are The SkunX” van Squad en zijn makkers?

Vanaf 9 april 2011 kan iedereen in levenden lijve kennismaken met de helden in het Walibi-park dankzij live-optredens, shows en een heus 4D-avontuur.

Partner Content