Zomerverhaal van Santa Montefiore: ‘Liefdeslessen’

Zomerverhaal van Santa Montefiore: 'Liefdeslessen'

Het is lekker lezen bij Libelle: acht weken lang trakteren we je op een zomers liefdesverhaal van bestseller-auteur Santa Montefiore. Deze week: ‘Liefdeslessen’. Veel leesplezier!

Het was nu vier maanden geleden dat Lorenzo Maschioletti in Stanbury was aangekomen. Wat was er veel veranderd. Leah was benieuwd of dat kwam doordat ze het wisten. Misschien waren ze jaloers. Ze werd door haar vriendinnen in elk geval anders bejegend. Ze zat in de tearoom achter een kop koud geworden koffie te kijken naar de motregen die buiten door de wind werd meegevoerd. Het motregende vaak in Stanbury, maar de afgelopen weken had ze er geen aandacht aan geschonken. Het was niet belangrijk geweest.

Ze keek op haar horloge en vroeg zich af of ze nog een keer naar zijn atelier moest bellen. Dat zou de vierde keer zijn. Ze zagen elkaar altijd op dinsdagmiddag. Dan beminde hij haar. En dan schilderde hij haar. Naakt, uitdagend, fier. Terwijl ze zo niet was. Wat zouden haar vriendinnen zeggen als ze het wisten? En haar kinderen? Wat zou Bruce zeggen als hij het wist? Ze speelde nerveus met haar trouwring en probeerde niet aan haar kinderen te denken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer zomerverhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)