Zomerverhaal van Santa Montefiore: ‘Stille wateren’

Zomerverhaal van Santa Montefiore: 'Stille wateren'

Het is lekker lezen bij Libelle: acht weken lang trakteren we je op een zomers liefdesverhaal van bestseller-auteur Santa Montefiore. Deze week bijten we de spits af met ‘Stille wateren’. Veel leesplezier!

Stille wateren

Het was een mooie dag voor een begrafenis. Van achter het slaapkamerraam keek Grace uit over de berijpte tuin, die glinsterde onder de waterig blauwe hemel. Harry had het verdiend om op zo’n mooie dag te worden begraven. Voor haar geestesoog zag ze het verweerde gezicht van een man die bijna vijftig jaar lang zijn land had bewerkt. Een knappe man. Bijna te knap, mijmerde ze, en ze dacht aan alle vrouwen die als vlinders zijn leven waren binnen gefladderd. Met zijn grote, eeltige handen had hij ze een tijdje vastgehouden en ze dan weer losgelaten. Maar zij was bij hem gebleven, ondanks zijn ontrouw. Een mens kon op zo veel manieren liefhebben. Bovendien waren er de vier kinderen met wie ze rekening moest houden. Kinderen die hun beide ouders nodig hadden en die op een veilige thuissituatie moesten kunnen vertrouwen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)