Fit in een wip: de hartenjager

Zeven minuten trainen en klaar. Dát is een work-out naar ons hart. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem helpt je met acht oefeningenreeksen op weg. Oefening drie: de hartenjager.

Aagje: “Cardiotraining jaagt je hartslag de hoogte in doordat je continu in beweging bent. Dat verbetert niet alleen je conditie, maar heeft ook een positief effect op je bloeddruk en op de preventie van hart- en vaatziekten en osteoporose. Daarnaast val je met langere cardiotraining af, omdat je vetverbranding op gang komt. Bij deze cardiowork-out doe je elke oefening 20 seconden, gevolgd door 10 seconden rustig ter plaatse joggen.”

Video:

Plattere buik, stevigere billen of sterkere rug? Bekijk hier alle ‘Fit in een wip’-filmpjes.

Vorig artikel
Fit in een wip: de strakke-buik-booster
Volgend artikel
Fit in een wip: de arm-beentrainer

Bezoek de grootste expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, da Vinci

Heb je nog wat gaatjes vrij in je agenda deze zomer? Breng dankzij Shedeals een uniek bezoek aan de expo over de uitvindingen van niemand minder dan… Leonardo da Vinci. Je krijgt er inzicht in meer dan 100 documenten en is daarmee de grootste expo ooit over da Vinci’s uitvindingen. Wil je ook graag je kennis over het werk van Pablo Picasso en Joan Miró opfrissen? Koop dan een trioticket en krijg toegang tot de 3 expo’s.

€9.50 €13.50