Libelle’s fitplan – week 7: Ina had haar sportiefste week tot nog toe!

Door Karolien Joniaux

Fitambassadrices Ina, Lieve, Evi en Chris halen 16 weken lang alles uit de kast om hun conditie een flinke boost te geven. Sportartsen Tom Teulingkx en Guy De Schutter en sportcoach Jochen Jacobs helpen hen hierbij op weg. Hoe beleefde Ina haar 7de sportweek?

Actieve teambuilding

Ina: ”Een superweek, was het! Eerst heb ik mijn gewone schema gevolgd: twee keer zwemmen en twee keer lopen. En daarna zijn we vertrokken op teambuilding met het werk: een supersportieve tweedaagse! Elke dag hebben we zo’n 15 km gestapt, we zijn gaan kayakken en gaan snorkelen. Volgens mij heb ik nu zo’n grote voorsprong opgebouwd dat ik nu twee weken mag rusten 😉 Och, was het maar waar. Tegelijk hebben we de voorbije dagen zoveel gegeten dat al dat sporten wel nodig was om de overvloedige maaltijden en tussendoortjes te compenseren. Even de broeksriem aantrekken dus.”

Op de goede weg

Ina: ”Voor de rest verloopt alles vlot en – hout vasthouden – zonder al te veel klachten. Ik probeerde de kinderen ook zoveel mogelijk te voet naar school te brengen. Of ja, zij gingen met de fiets, dus werd het snelwandelen voor mij 🙂 Wel leuk, zeker als de buien af en toe wegblijven en het zonnetje schijnt. Al mag het dus iets meer zijn van dat laatste. Laat die zomer maar komen!”

Lees hier hoe Ina het er vorige week vanaf bracht. Meer lezen over het opzet van haar fitplanIna’s persoonlijke motivatie én de trainingsschema’s waarmee je zelf aan de slag kan? Klik dan snel door.

Partner Content