Mijn verhaal: de moeder van Sandra heeft alzheimer

Mijn verhaal: de moeder van Sandra heeft alzheimer
Getty Images

Op haar zeventigste kreeg Sandra’s moeder een verpletterende diagnose: ze had alzheimer. Een klap voor heel het gezin, dat de situatie met zoveel mogelijk liefde aanpakt.

Sandra (40): “We kwamen van de zwemles en sprongen nog even binnen bij oma en opa om te vertellen dat onze zoon van zeven zijn eerste zwemdiploma had behaald. Oma reageerde superenthousiast. Een aai over zijn bol en een kus op de wang. Trots keek ze hem aan, zoals alleen oma’s dat kunnen. Even later vertelden we over onze reis naar Spanje die we net hadden geboekt. ‘Kun je eigenlijk al zwemmen, Ferre?’ vroeg ze hem. Mijn zoontje keek me vragend aan en ook ik wist niet goed hoe ik moest reageren. Mijn vader deed alsof hij niets had gehoord. Verward reed ik naar huis. Dit voelde niet goed.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)