Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Koken met kikkererwten: 15 gezonde gerechten

Heb je nog een blikje kikkererwten gevonden en weet je niet wat ermee te maken? Of ben je op zoek naar vegetarische recepten die voldoende natuurlijke eiwitten bevatten? Dan zit je goed met deze 15 gezonde gerechten met kikkererwten!

Kikkererwten als vleesvervanger

Wanneer je minder vlees eet, is het belangrijk dat je jouw gerechten aanpast zodat je toch nog voldoende eiwitten binnenkrijgt. En dan zijn peulvruchten de perfecte oplossing. Die zitten boordevol eiwitten, waardoor ze een waardig en goedkoper alternatief zijn voor vlees. En handig meegenomen: ze bevatten maar weinig calorieën!

Peulvruchten, en kikkererwten in het bijzonder, zitten tjokvol vitamines, mineralen, vezels en eiwitten, waardoor ze zorgen voor een voldaan gevoel na de maaltijd. Dus: gezondere maaltijden én minder gesnoep. Tijd om die kikkererwten in een gerecht te verwerken!

Gezonde vegetarische gerechten met kikkererwten

Gezonde gerechten met kikkererwten

Nog meer lekkers

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!