recepten verse dille

12 heerlijke gerechten met verse dille

Heb je een plekje in je kruidentuin vrijgelaten voor dille? Met z’n fijne, naaldachtige bladeren is het kruid niet alleen een mooie toevoeging, maar ook nog eens een heel lekkere. Met een paar takjes dille geef je je gerechten een overheerlijke extra smaak. Laat je verrassen door deze gerechten met verse dille!

Dille komt uit dezelfde familie als venkel en kervel, en heeft dus een anijsachtige smaak. Het wordt vooral gebruikt in salades en sauzen, maar er zijn ook heel wat andere mogelijkheden.

Gerechten met verse dille

Meer genieten van kruiden

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."