Klaar voor het najaar: 5x trendkleuren voor je nagels

Klaar voor het najaar: 5x trendkleuren voor je nagels

Gespot op de catwalk: dé allermooiste trendkleuren voor je nagels. Wij lijsten de vijf mooiste voor je op, om je najaarslook helemaal af te maken. Proberen maar!

1. Mysterieuze nachtkleuren

Dit seizoen gaan we voluit voor diepe, opvallende kleuren als smaragdgroen, nachtblauw en aubergine. Een fijne glitter zorgt voor een mysterieuze, maar glamoureuze toets.

Afbeeldingsresultaat voor Color Riche Le Vernis à L'Huile violet de nuit

L’Oréal Paris via Di (Kleur: 334 Violet de Nuit), € 10,49.

2. Krachtig kurkuma

Je heb het ongetwijfeld in je kruidenkastje staan: de specerij kurkuma met haar dieporanje kleur. Geeft je najaarsoutfit lekker veel pit én past perfect bij mooie herfsttinten als bordeaux, kaki en roestbruin.

Bourjois via Di (Kleur: 58 Diabol’ Orange), € 8,99.

3. Diep wijnrood

Een tint zo diep als dat van je glas rode wijn, daar kunnen we alleen maar van houden. Een klassieke kleur die élke outfit een extraatje geeft.

ProNails via Di (Kleur: 077 Red Canape), € 14,95.

4. Romig nude

Hou je eerder van naturel? Een kleur waarmee je altijd goed zit, is nude. Dit najaar is deze kleur extra populair met een roze ondertoon, voor een vrouwelijke, elegante, zachte manicure. Less is more, niet?

Essie via Di (Kleur: 5 Allure), € 12,49.

5. Parelmoer champagne

Met het oog op de feestdagen, mag een zachtglanzend lakje niet ontbreken. Een champagnekleur met prachtige parelmoerglans wordt dit najaar overal gespot. Subtiel genoeg voor op de werkvloer, maar tegelijk feestelijk voor bijzondere gelegenheden.

Afbeeldingsresultaat voor CATRICE ICONAILS 50 NEVER CHANGE A PEARLY POLISH NAGELLAK

Catrice via Kruidvat (Kleur: 50 Never Change A Pearly Polish), € 2,99.

Coverbeeld: Getty Images

Meer beautynieuwtjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)