Mijn verhaal: Line is soms jaloers op haar stiefkinderen

Mijn verhaal: Line is soms jaloers op haar stiefkinderen
© Getty Images

Line en Jo zijn al meer dan drie jaar een koppel. Ze hebben allebei twee kinderen uit een vorige relatie, maar Line heeft het soms moeilijk met de hoeveelheid aandacht die Jo’s kinderen van hem vragen.

“Als de dochters van mijn vriend even met hun vingertjes knippen, springt papa al recht. Ook op momenten dat wij met z’n tweeën zijn”

Line (44): “In februari waren Jo en ik drie jaar samen. Om dat te vieren hadden we een romantisch weekendje Parijs geboekt. Even weg met z’n tweetjes. Alleen maar aandacht voor elkaar, zonder werk, zonder huishoudelijke beslommeringen, zonder kinderen ook. Maar op vrijdagavond was het al raak: Jo’s jongste dochter belde. Blijkbaar mocht ze van haar moeder, Jo’s ex, de volgende dag niet naar de stad om te gaan shoppen met een vriendin. Of papa niet even naar mama wilde bellen om een goed woordje voor haar te doen? Please, papa? Dus is Jo tussen het voor- en het hoofdgerecht tien minuten naar buiten gegaan om te telefoneren. De volgende avond speelde de andere dochter mee in een musical, dus werden er overdag aldoor toi-toi-toi’s en hartjes naar haar geappt en heeft Jo elk half uur verzucht dat het zo jammer was dat hij er niet bij kon zijn. En ook al had ik daar alle begrip voor, het wierp een steeds grotere schaduw over het weekend waar ik me zo op verheugd had. Tot ik op een gegeven moment heb geroepen dat we beter thuis waren gebleven, omdat hij met zijn hoofd toch niet bij mij in Parijs was. De rest van de dag hebben we geen romantische gesprekken gevoerd, maar vooral gediscussieerd over kinderen en ouderschap.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)