Openhartig: Chris’ moeder stierf aan een gebroken hart

Openhartig: Chris' moeder stierf aan een gebroken hart
Getty Images

Na bijna zestig jaar huwelijk was de liefde tussen de ouders van Chris nog groot. Zo groot zelfs, dat toen haar vader op sterven lag, de gedachte om zónder hem verder te moeten, haar moeder fataal werd.

Chris (61): “Ik kom uit een ongelooflijk warm nest. Dat mama en papa elkaar echt graag zagen, en hun drie dochters, hebben ze nooit onder stoelen of banken gestoken. Zo kon papa mama op elk moment van de dag eens goed vastpakken, uit het niets. Of hij gaf haar een speelse tik op haar achterste als zij hem passeerde. (lacht) Zelfs mij durfde hij nog op zijn schoot trekken, ook al was ik de dertig intussen gepasseerd. Mama was misschien iets koeler op dat vlak, maar ik zag gewoon dat ze gelukkig was.

Ja, de liefde was groot. Dat is doorheen de jaren ook nooit echt veranderd, integendeel. Toen papa met pensioen ging, werden ze pas echt onafscheidelijk. Mama had nooit haar rijbewijs gehaald, dus reed papa overal met haar naartoe. Ging ze naar de kapper, dan wachtte hij in de auto tot ze klaar was. Als ze met vriendinnen ging koffiekletsen, zette hij zich gewoon tussen de dames. En plezier dat hij had. Mama moest nog maar denken om even de stad in te trekken, of papa had zijn jas al aan. Het was zo mooi om hen samen te zien. Natuurlijk konden ze ook wel stevig kibbelen, maar dat duurde nooit lang. Ze zagen elkaar gewoon te graag om ruzie te maken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)