Openhartig: Mieke werd twee keer opgelicht door een internetliefde

Openhartig: Mieke werd twee keer opgelicht door een internetliefde
Getty Images

Toen Mieke een moeilijke periode doormaakte, vond ze afleiding op een datingsite. De aandacht deed haar goed, maar helaas draaide het helemaal anders uit en werd ze twee keer het slachtoffer van vriendschapsfraude.

Opgelicht door je internetliefde

Mieke (57): “Ik kan maar niet geloven dat ik mij zo heb laten misleiden. Dat ik ooit geld zou storten aan een man die ik nog nooit in het echt had ontmoet, staat compleet haaks op wie ik ben. Ik was toch iemand die altijd héél voorzichtig was met geld? Iemand die altijd elke cent twee keer omdraaide voor ze hem uitgaf? Dat iemand mij zo ver gekregen heeft, maakt mij boos, opstandig en heel verdrietig tegelijk. Hoe dúrf je een kwetsbare vrouw zo te misleiden!”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)