Actie van de week: handig en praktisch, deze kaartlezer voor je eID!

Door Rani Merckx

Het aangifteseizoen is weer aangebroken, en in tijden van corona is dat zeker niet evident. Alle hulp is welkom, en deze compacte kaartlezer maakt het je alvast wat makkelijker! Het leest je identiteitskaart voor je belastingopgave, en doet zo veel meer:

De belastingaangifte invullen en binnenbrengen, het doet bij héél wat mensen het zweet uitbreken! Hier las je al enkele veelgestelde vragen én antwoorden over de belastingaangifte. Maar ook deze kaartlezer hou je maar beter bij de hand!

Zorgeloos je belastingaangifte binnenbrengen

Voor de elektronische aangifte via Tax-on-web heb je tot 16 juli de tijd. Hou dan zeker deze compacte all-in-one USB 2.0-kaartlezer (MD-065) bij de hand. Het handige snufje leest je identiteitskaart voor je belastingopgave en andere overheidsformulieren, en:

  • leest en schrijft 25 geheugenkaarten en simkaarten, bankpassen enz.;
  • is compatibel met alle besturingssystemen en oudere USB-standaarden;
  • en je krijgt er USB 2.0-kabel (60 cm) – voor het overbrengen van foto’s, muziek, video’s en documenten van en naar je pc – bovenop!

Handig snufje mét korting!

Handig, toch? Extra leuk: je betaalt nu slechts 14,99 euro in plaats van 24,99 euro voor het handige snufje!

Bestel ‘m hier!

Wees er snel bij, deze aanbieding loopt nog tot 30 juni 2020!

 

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content