Getty Images

Avontuurlijk uitstapje met de kinderen: De Betovering

Plan je een uitje naar Brussel? Maak er dan iets speciaals van. Neem deel aan het spel De Betovering, een avontuurlijk uitstapje voor het hele gezin. En vergeet ook zeker het boomklimparcours niet!

De Betovering: een avontuurlijk vakantie-uitstapje

Zo zit het in elkaar

Drie uur lang worden de deelnemers van het spel omgetoverd tot barbaren, kobolden, feeën, prinsessen enz. Tijdens het spel maken jullie een reis langs de vallei, over de kabouterhelling en voorbij stinkende moerassen. Aan de hand van een avontuurlijke spelkaart zul je puzzels oplossen en uitdagingen winnen voor je de zoektocht kunt voltooien. Elke puzzel geeft je een aanwijzing die je naar de volgende plek stuurt.

Zo maak je het spel nog spannender

Zijn jouw kinderen echte waaghalzen? Combineer de tocht dan met de boomklimoptie. Dan zul je ook verschillende obstakels tegenkomen die je helemaal uit je comfortzone halen. Met de voetjes in de lucht is het nog zo spannend!

Hier moet je zijn

Het spel gaat door in Neder-Over-Heembeek. Wil je enkel het spel spelen, dan betaal je 12,50 euro per persoon. Neem je er de boomklimoptie bij? Dan betaal je 18 euro. Klik hier voor bijkomende informatie.

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Dit vind jij en je kinderen misschien ook wel leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content