Group Of Women Sitting On Sofa Watching Sport Together; Shutterstock ID 200781914

Help, mijn man haat voetbal (en ik ben er dol op)

Ja hoor, ze bestaan. Mannen die voor geen geld van de wereld willen kijken naar de Rode Duivels terwijl vrouwlief niet kan wachten om luidop mee te zingen met de Brabançonne. Geen nood, mannen, jullie weten wel wat doen terwijl de dame des huizes televisie kijkt. Dacht je al aan dit?

Vrouw verwennen

  • Bij een spannende voetbalmatch horen verduiveld lekkere hapjes. Je vrouw heeft absoluut geen tijd om tussen het supporteren door hiervoor te zorgen, dus duik de keuken in en maak lekkere fingerfood voor haar!
  • Van al dat rondspringen en feesten na het maken van een goal of de stressmomentjes bij het gebrek eraan, heeft jouw vrouw vast en zeker nood aan een welverdiende nek- en rugmassage.
  • Om te vieren of verdriet weg te drinken: zelfgemaakte cocktails zijn een must voor de vrouwelijke voetbalfan. Shaken maar!

Huis en tuin verwennen

  • Geef toe, hoe lang is het geleden dat je nog eens de badkamer 90 minuten helemaal voor jezelf had? Tijd om ervan te profiteren…tijd om eindelijk dat schap te maken! Je vrouw en badkamer danken u!
  • 90 minuten is toevallig ook een perfecte tijd om je terras eens goed onder handen te nemen. Inclusief het brouwen van een eigen ecologisch reinigingsmiddel. Zo geniet je een hele zomer lang van een proper terras!
  • Naar de fitness of gaan sporten? Hoeft niet, hoor! Wist je dat deze huishoudelijke taken ook een fantastische work-out zijn? Waar wacht je nog op!

Nu we er zo over nadenken, bedank je vrouw maar voor de zee van tijd die ze je geeft door naar het voetbal te kijken!

Partner Content