Laat die kaartjes maar komen!

Door De Redactie
De mooiste kerstwensen, vrolijk en origineel uitgestald!

Opgelicht

Gun bijzondere kaartjes een al even bijzondere plek. Als je ze aan een lampenkap hangt, krijgen ze telkens opnieuw alle aandacht. Boven de eettafel, aan een sfeerlamp… Maar voorzichtig vast met een kleine of grotere wasknijper of met (dubbelzijdige) tape.

Blikvangers

Steek de kaarten onder de lijst van je mooiste spiegel of plak ze met een stukje plakband op het spiegelglas. Versier de lijst eventueel nog met kerstlichtjes voor extra sfeer.

Muurboompje

Plak met doorzichtige plakband voorzichtig een gouden lint op de muur of op een deur, in de vorm van een kerstboom, ster of ander kerstmotief. Plak lintjes tot een lus op de achterkant van de kerstkaartjes en hang ze op in je zelfgemaakte kerstboom.

Van harte

Mooi op de salontafel, maar ook een leuk, persoonlijk cadeau, deze decoratieve kaarten- of fotostaander van in vorm geplooide zwarte ijzerdraad. Perfect voor de kerstkaartjes, maar je kan er evengoed een paar leuke foto’s op kwijt.

Lumineus idee

    Een eenvoudige kaartenhouder wordt een en al sfeer als je er een lichtslinker omheen wikkelt.

Kristalhelder

Verf een tak met witte verfspray en laat goed drogen. Wikkel er een lichtslinkger rond en hang hem met stevige touwen op. Hang de kerstkaarten met lange inpaklinten aan de tak!

Partner Content