Deze week in Libelle: gratis feestelijke wenskaarten om op te sturen!

Door De Redactie

Kerst loert om de hoek, en dat betekent: tijd om lieve kerstwensen uit te sturen naar je familie en vrienden. Wij helpen je daarbij, want deze week vind je in Libelle de mooiste kerstkaartjes om die kerstboodschappen neer te pennen! 

Van ons, voor jou: 8 gratis kerstkaartjes

Als er in dit digitale tijdperk één moment is waarop wij nog graag kaartjes sturen, is het wel met kerst. Daarom trakteren we jou deze week in je Libelle op acht mooie kerstkaartjes, die je kunt opsturen naar iemand die je dierbaar is. Een klein gebaar dat voor extra warmte zorgt in deze tijden!

Ga om de Libelle van deze week en ontvang acht gratis kerstkaarten!

Schrijf jij ook je kerstkaartjes het liefst zelf, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Je vindt vast wel een lieve wens of grappige kerstboodschap tussen onze kerstwensen.

Ontdek de heerlijke kerstklassiekers van onze Libelle-chefs

Kerstkaarten, check! Kerstmenu? Niet helemaal … Heb jij nog geen idee wat je op tafel gaat toveren met kerst? Blader door de Libelle van deze week, kijk in de kookpotten van Libelle-chefs Jolien, Ilse, Natalie en Sofie, en doe lekkere ideeën op!

Libelle-chef Sofie maakt dit jaar met kerst haar gelakte lamsbout met kruidige parelcouscous klaar. Ziet er overheerlijk uit, toch?

Sofie: “Bij kerst horen voor mij kruiden en specerijen. Inspiratie vind ik vooral in het Midden-Oosten: heerlijk, die keuken. Granaatappelmelasse is een typisch ingrediënt uit die regio. Het is ingekookt granaatappelsap. Je vindt het in grotere supermarkten bij de wereldkeuken.”

©Karl Bruninx

Meer lekkere recepten voor kerst vind je hier


Ook dit lees je deze week in Libelle:

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 9 december in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content