Moederdag: verras je mama met een lieve moederdagkaart!

Moederdag: verras je mama met een lieve moederdagkaart!

Op 9 mei is het Moederdag, en dan verdienen onze allerliefste mama’s hun moment in de spotlights. Pak dit jaar uit met een unieke, gepersonaliseerde Libelle-kaart die je gratis en makkelijk zelf maakt. Upload een mooie foto, schrijf er iets liefs bij en wij versturen jouw kaartje per post!

Eén uit de duizend

Omdat ze de beste, de liefste of je ultieme redder in nood is: er zijn wel honderden redenen waarom je mama onmisbaar is in je leven. Een Libelle-kaartje mét liefdevolle tekst waarin je vertelt wat haar zo bijzonder maakt of wat je haar wenst, is dan ook een extra fijn idee voor Moederdag.

Kies hier je ontwerp uit en volg de instructies op:

  1. Upload je mooiste of grappigste foto bij het kaartje,
  2. schrijf erbij waarom jouw mama er één uit de duizend is,
  3. en wij versturen jouw kaartje per post, helemaal gratis!

Klaar? Klik en verzenden maar!

Extra cadeautje

Extra fijn: de eerste 5000 mama’s die wij blij kunnen maken met een kaartje, krijgen ook een mooi strandlaken van Olivier Strelli cadeau!

Wees snel, want de eerste 5000 mama’s krijgen óók nog eens een strandlaken cadeau.

 

Ontwerp en laad je kaartje op van 8 april tot en met dinsdag 27 april. Zo komt jouw kaartje op tijd aan vóór Moederdag! Verstuur je een kaartje na deze datum, dan is het mogelijk niet meer op tijd. Verzenden kan nog tot en met 2 mei 2021.

 

 

Ook leuk voor Moederdag:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)