Wonderhonden: na een moeilijke start kwispelen deze viervoeters nu vrolijk door het leven

Wonderhonden: na een moeilijke start kwispelen deze viervoeters nu vrolijk door het leven

Opgesloten in een veel te klein hok, gedumpt in het bos of door het oog van de naald gekropen? Deze viervoeters overleefden het, en zijn nu de liefste beestjes die je je kunt wensen.

Newfoundlander Pippa werd zwaar verwaarloosd door haar eerste baasje

Nynke (17): “Onze Newfoundlander Pippa is vandaag een lieve gezonde loebas, een echte mensenvriend. Maar in het eerste stuk van haar leven moet ze veel meegemaakt hebben. Pippa was nog maar één jaar oud toen ze op een dag werd gevonden door de politie in een véél te kleine ren, in haar eigen vuil. Haar vacht was smerig, ze was compleet uitgemergeld en ze kon amper op haar poten staan. Een duidelijk slachtoffer van verwaarlozing. De agenten brachten Pippa naar het dichtstbijzijnde asiel, waar ze met veel liefde werd opgevangen. Ze had enkele weken nodig om te recupereren, maar eens aangesterkt ging het asiel op zoek naar een nieuw baasje. Mijn mama wilde altijd al een Newfy in huis, spotte Pippa en een dag later stonden we al oog in oog. Ons hart brak toen we haar zagen liggen. Newfy’s staan bekend om hun enorme uitstraling en hun dikke, glanzende vacht. Maar Pippa was vel over been, haar buikje kaalgeschoren om haar vacht te redden, en haar staart leek wel een stokje dat doormidden kon breken. Maar we zagen ook een hond met een heldere, hoopvolle blik, en we besloten haar in huis te nemen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer hartverwarmende verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)