vegetarische quiche

Vegetarische quiche: 20 heerlijke gerechten om van te smullen

Niemand kan weerstaan aan een smakelijke vegetarische quiche. Het krokante bladerdeeg, de smeuïge binnenkant en de zalige geur die zich over je hele huis verspreidt wanneer je de oven opentrekt. Hmm!

Vegetarische quiche vol smaak en karakter

  • Quiche kun je maken van kruimel– of bladerdeeg. Bak bladerdeeg altijd eerst ‘blind voor’. Lees hier hoe je dit best doet.
  • Bladerdeeg kun je niet alleen als bodem gebruiken, maar ook als deksel bij een pie: dit zijn typisch Britse hartige taarten gevuld met een stoofpotje en bedekt met een krokant korstje.
  • Ga voor een metalen taartvorm en geen vuurvaste ovenschaal. Metaal geleidt de warmte beter, waardoor je een krokantere bodem krijgt. Hier vind je nog meer tips om een krokante bodem te krijgen.
  • Gebruik voor de afwerking wat streepjes bladerdeeg. Leg ze in een leuk patroon op de bovenkant van je quiche.

20 vegetarische quiches

Wedden dat iedereen zich naar z’n stoel rept als je een van deze toppers op tafel zet?

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."