Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

(Gratis) buiten zwemmen kun je hier!

Verkoeling zoeken tijdens hete dagen doen we nog het liefst al zwemmend. Wist je dat je niet per se naar de kust moet rijden om gratis te kunnen zwemmen? Deze adresjes zijn even goed de moeite waard!

Gratis waterpret in Oost-Vlaanderen

Blaarmeersen in Gent

Je kunt er niet alleen terecht om te sporten, maar ook om te genieten van het verfrissende water. Zelfs kamperen behoort tot de mogelijkheden als je er langer zou willen blijven.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis buiten zwemmen in West-Vlaanderen

Domein De Gavers in Harelbeke

Voor de sportievelingen onder ons zijn er ook kajaks beschikbaar om te huren. Maar wie liever rustig ronddobbert kan hier ook gratis een plonsje wagen.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis plonsen in Limburg

De Paalse Plas in Beringen

Jonge piraatjes kunnen zich laten gaan op het stoere speelschip én ze kunnen verfrissing zoeken in de afgebakende zwemvijver van het domein.

Klik hier voor meer informatie.

Zomers afkoelen in Vlaams-Brabant

Recreatiedomein Bloso in Hofstade

Jammer genoeg niet meer gratis, maar wél de moeite waard. Het domein in Hofstade is één van de bekendste plaatsen om een duikje te wagen. Zeker en vast een mooi alternatief als je niet naar de kust wil rijden.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis buiten zwemmen in Antwerpen

Boekenberg in Deurne

Wist je dat de zwemvijver in Deurne de grootste ecologische zwemvijver is van Europa? Allen daarheen dus! Ook in de winter wordt deze zwemvijver gebruikt. Liefhebbers van het ijskoude water komen er dan ‘ijsberen’.

Klik hier voor meer informatie.

Een beetje extra beweging terwijl de kinderen ravotten?

Terwijl de kinderen in het water spelen en er iemand op hen let kan het misschien een goed idee zijn om zelf een paar baantjes te trekken. Zwemmen is een aangename sport die nog zo zalig is in dit prachtige zomerweer. Lees hier nog eens alle voordelen van zwemmen na en hup, zwemmen maar!

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!