Originele kerstversiering voor 2021: laat je inspireren

Originele kerstversiering voor 2021: laat je inspireren
© Getty Images

December staat voor de deur en dat betekent maar één ding: hoog tijd om je huis onder te dompelen in kerstsfeer. Ben je nog op zoek naar originele kerstversiering? Hier vind je alvast wat inspiratie!

Originele kerstversiering voor 2021

3x zelfgemaakte ideeën van redactrice Lynn

Knutsel originele kerstversiering met zoutdeeg, verf en glitters, vul een plastic kerstbal met poedersneeuw en een takje of dennenappel, of maak met oude knopen een hanger in de vorm van een kerstboompje. In onderstaande video toont redactrice Lynn drie ideetjes om mee aan de slag te gaan!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Hangers van twijgjes

Klassieke kerstballen doen het altijd goed, maar als je het dit jaar eens over een andere boeg wilt gooien, is dit een toptip: maak je eigen kerstboomhangers van twijgjes!

In de tutorial leer je sneeuwvlokjes, dennenboompjes en sterren maken. Zo simpel en zo leuk om te maken. Klik hier voor de instructies (in het Engels).

Groenten in je boom

originele kerstversiering 2021

&Klevering is een Amsterdams merk van originele en eigentijdse woonaccessoires. Ook voor kerst zijn ze er als de kippen bij om jouw boom te voorzien van vrolijke versiering!

Set van 3 – € 17,50 bij Juttu

Suikerzoete kerst

Ga je dit jaar voor een roze kerstthema? Dan mag deze zoete hanger niet in je kerstboom ontbreken!

Glazen suikerspinmachine – € 5,99 bij Maisons du Monde

Hangende hamburgers

Dol op frietjes, hamburgers of ander fastfood? Dan is deze grappige kerstboomversiering écht iets voor jou.

Set van 4 – € 16,95 bij De Bijenkorf

Geen traditionele boom

Wie geen zin heeft in al het gedoe dat bij een traditionele kerstboom komt kijken (lees: sleuren met een dennenboom, uitvallende naalden, de boom aankleden en weer opruimen, …), kan altijd kiezen voor een alternatief exemplaar. In dit artikel ontdek je enkele ideeën voor een alternatieve kerstboom!

Nog meer kerstplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)