4x originele ideeën om je kersttafel te decoreren

4x originele ideeën om je kersttafel te decoreren

Dat je dit jaar veel ooh’s en aah’s zal krijgen op je kerstdiner, staat met jouw kookkunsten als een paal boven water. Maar omdat mensen ook met hun ogen eten, is de decoratie op de kersttafel minstens even belangrijk. Met deze 4 ideeën scoor je so-wie-so!

Origineel met servetten

Neen, je hoeft geen klassiek zwaantje te vouwen. Pronk dit jaar met deze originele kerstboom op je bord! Het enige wat je nodig hebt, is een frisgroen servet en een feestelijk lintje.

Naamkaartjes: mooi en persoonlijk

Je gasten charmeren, doe je met een romantisch naamkaartje. Het geeft je gasten echt het gevoel dat ze welkom zijn aan de feesttafel. Extra pluspunt: zo’n naamkaartje is altijd fijn als aandenken.

Winter op je glas

Wie denkt dat je alleen je kerstboom kan versieren, zit er goed naast. Geef je tafel een totale make-over door zelfs je glazen van de nodige toeters en bellen te voorzien. Pinkje in de lucht tijdens het klinken, graag!

Kerstmis van ‘s morgens tot ‘s avonds

Of van ‘s avonds tot ‘s morgens. Blijven je gasten overnachten? Verwen ze dan met een lekker ontbijt bij het begin van de dag. Met dit dienblad breng je de tafel onmiddellijk opnieuw in feeststemming.

Bron video’s: Youtube
Beeld: Getty Images

Nog meer hohoho!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)