Dit is de winnaar van ‘Bake Off Vlaanderen’ 2019!

Door Jolien Thieleman

In de spannende finale van ‘Bake Off Vlaanderen’ bakten Tine, Philip en Jaline de pannen van het dak. Ze waren aan elkaar gewaagd, zoveel is zeker. Maar er kon maar één iemand de titel van ‘Beste Bakker van Vlaanderen’ krijgen, en dat is niemand minder dan… Jaline!

‘Zo blij’

Jaline is nog maar 18 jaar, maar bewees zichzelf in de finale met een indrukwekkend spektakelstuk waarvoor ze veel verschillende technieken gebruikte. “Ik had het niet verwacht”, reageert de kersverse winnares. “Ik kan het nog altijd niet geloven, ik ben zo blij! ‘Bake Off’ is het beste wat ik tot nu toe heb meegemaakt, en om dan nog te mogen winnen… Dat is echt geweldig.” Proficiat, Jaline!

Hou je klaar en… bakken maar!

Heb je ook zó ontzettend veel zin gekregen om te beginnen bakken? Deze recepten passeerden de revue doorheen het seizoen. Laat je inspireren!

Een vierde seizoen

Vind je ‘t ook zo jammer dat ‘Bake Off Vlaanderen’ op z’n einde is gelopen? Niet getreurd, want volgend jaar komt het bakprogramma terug met een vierde seizoen! Als bakken jouw passie is en je zelf graag in de iconische tent wil staan, neem dan zeker een kijkje op de website van VIER en waag je kans. Wie weet mag jij jezelf volgend jaar ‘Beste Bakker van Vlaanderen’ noemen!

Beelden: VIER

Meer over ‘Bake Off’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content