Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

DIY: 8x zelfgemaakte kerstcadeautjes

Door De Redactie

Geen zin om kerstcadeautjes te beginnen shoppen, of vind je een geschenk kopen gewoonweg té onpersoonlijk? Haal je schaar, lijm en ander knutselgerief dan maar boven, want het is tijd om de leukste zelfgemaakte kerstcadeautjes tevoorschijn te toveren! 

Zelfgemaakte kerstcadeautjes

1. Mooie onderleggers

Wat vind je van deze leuke onderleggers? Mooi, origineel en uiterst geschikt als kerstcadeau voor je mama of een andere geliefde, bijvoorbeeld.

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

2. Heerlijke geurkaarsen

Een cadeau voor iemand die van geurkaarsen houdt? Maak dan deze mooie kaarsen met essentiële oliën. Een mooi cadeau, én heel leuk om te doen.

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

3. Een eyecatcher in de woonkamer

Jouw beste vriendin plezieren doe je met deze kleurrijke muurversiering. Hét ideale presentje voor de vrolijke levensgenieters.

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

4. Handig én mooi kerstcadeautje

Heb je wat meer tijd, of ben je een gevorderde creatieveling? Dan zijn deze schaaltjes een erg leuk kerstcadeau waar je nog lang na de feestdagen plezier aan beleeft. Ideaal voor juwelen, bureaubenodigdheden of andere spulletjes in kwijt te kunnen!

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

5. Voor de pro’s

Kun je borduren als de beste? Dan kun je je misschien wel aan dit kussen wagen. Niet het makkelijkste zelfgemaakte kerstcadeau, maar het resultaat mag er wezen.

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

6. Toffe creaties met een geurtje

Je kunt het misschien niet meteen zien, maar dit zijn zeepjes! Ze ruiken heerlijk en zien er bovendien ook supermooi uit.

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

7. Zoals deze kettingen zijn er geen twee

Je vriendin, zus, tante of moeder verrassen doe je met deze ketting. Een accessoire waar menig vriendinnen jaloers op zullen zijn.

Hoe je dit maakt, ontdek je hier.

8. Koekjesmix

Hét ideale last minute-kerstcadeau? Dat is ongetwijfeld een heerlijke koekjesmix. Makkelijk én lekker!

Doe je dit maakt, lees je hier.

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content