WIN! Herbeleef de roerige jaren 20 tijdens theaterstuk ‘The Great Gatsby Immersive’

WIN! Herbeleef de roerige jaren 20 tijdens theaterstuk 'The Great Gatsby Immersive'

Na talrijke verfilmingen en toneelstukken komt ‘The Great Gatsby Immersive’ voor het eerst naar België. Het theaterstuk dompelt je helemaal onder in de wereld van de legendarische Jay Gatsby en the roaring twenties. En jij kunt hier gratis heen! 

Van Londen naar Brussel

Sinds de film ‘The Great Gatsby’ met Leonardo DiCaprio lijken ‘the roaring twenties‘ hipper dan ooit. De Charlestonjurken, boa’s en keurige smokings naar de wereldberoemde roman van F. Scott Fitzgerald vormen steeds vaker de dresscode van galabals, trouw- en verjaardagsfeesten.

Dat inspireerde ook de Londense theaterscène. Al twee jaar loopt er een interactief theaterstuk, waarbij het publiek volledig wordt meegezogen in het verhaal van Jay Gatsby.

Door de intensieve samenwerking met het Belgische gin label Copperhead Gin kreeg MB Creations de kans om deze unieke productie te herwerken en over te brengen naar Brussel!

via GIPHY

Het verhaal

In de zomer van het jaar 1922 is de jonge, knappe en verschrikkelijk rijke Jay Gatsby de man die alles heeft. Zijn landgoed op Long Island wordt overspoeld door jonge mensen die zich met plezier laten onderdompelen in de decadente wereld van Gatsby. Onder zijn zelfzekere façade schuilt een diepliggend verlangen naar affectie van zijn onmogelijke liefde Daisy Buchanan.

Interactief theaterstuk

Deze immersieve theatervoorstelling is een primeur voor België. Je kijkt niet langer toe, maar maakt deel uit van Jay Gatsby’s entourage. Samen met de Vlaamse acteurs breng je het verhaal van F. Scott Fitzgerald tot leven en word je ondergedompeld in een wereld van jazz, cocktails, intriges en verleiding.

Geniet hier van een voorsmaakje:

Redactrice Jolien deed de test

“Of ik naar Mr. Jay Gatsby’s feestje wou komen? Daar moest ik geen twee keer over nadenken! Ik trok m’n beste jaren 20-outfit (én mijn dansschoenen) aan en vertrok benieuwd naar de geheime locatie in Brussel.

Vanaf het moment dat je door de deur stapt, word je ondergedompeld in de rijke Great Gatsby-sfeer: een wereld vol glitter, glamour, intriges en verborgen romances. Je maakt kennis met de personages, tot de voorstelling plots begint en ze je meenemen naar de jazzbar, de slaapkamer en zelfs het verborgen boudoir om de voorstelling te beleven. Als toeschouwer kijk je namelijk niet zomaar toe, maar ben je deel van het theaterstuk: je speelt, danst en zingt mee, zodat je moeiteloos in het verhaal wordt gezogen. De acteurs zitten daarbij geweldig in hun rol en brengen hun personage zelfs tijdens de pauze tot leven.

The Great Gatsby is dus niet zomaar een toneelstuk, maar een avond waarop je je heel even in een andere wereld waant, en die nog lang nazindert. Een geweldige ervaring die je vooral moét meemaken. Ik heb er ontzettend van genoten!”

Win, win, win!

Wil jij hier ab-so-luut bij zijn? Doe dan mee met onze wedstrijd en geniet van gratis toegang tot het decadente feestje van Jay Gatsby!

Succes!

 

Deze wedstrijd loopt van 2 tot en met 9 april 2019, wees er dus snel bij!

Praktische info:

Wanneer: nog tot en met 26 mei 2019
Waar: een week op voorhand krijg je een bericht van Jay Gatsby met de geheime locatie in Brussel.
Meer info: www.gatsbybelgium.be
Van 20u00 tot 22u30

Beeld: GettyImages

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)