Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pijnlijke kwaaltjes? Dan is onze gloednieuwe yogareeks écht iets voor jou!

Door Rani Merckx

Totale ontspanning en een soepel lijf, om nog maar eens een paar voordelen van yoga te noemen. Maar wij gaan nog een stapje verder met onze gloednieuwe yogareeks! Samen met Lien Matthijs, kinesiste en yogacoach, hebben wij acht videotutorials ontwikkeld, die veel méér doen dan je alleen maar tot rust brengen! 

Yoga met Libelle: eerste hulp bij klachten

Hoofdpijn, een stijve nek, menstruatiepijn, een stramme rug … wist je dat je veel van die fysieke kwaaltjes kunt verzachten of voorkomen met yoga?

En dat is ook wat onze yogareeks zo bijzonder maakt in die omvangrijke poel aan yogafilmpjes tonen wij jou haalbare en toegankelijke yogaposes die voor verlichting zorgen bij allerhande kwaaltjes.

Oók voor beginners

Yogacoach Lien Matthijs: “Via deze yogareeks tonen we je enkele yogahoudingen (asana’s) die zowel preventief als therapeutisch kunnen werken. De video’s leren je poses aan die focussen op de belangrijkste houdingsgerelateerde oorzaken van lichamelijke klachten.

De poses hebben allemaal hetzelfde doel: je lichaam en geest in balans brengen en ervoor zorgen dat je een meer opgerichte en fiere houding hebt. Yoga gaat namelijk uit van een optimale lichaamshouding, om zo het evenwicht in je lichaam te herstellen.”

via GIPHY

Schuif je salontafel aan de kant, rol je yogamat uit, neem er onze tutorials bij en geniet van een deugddoend zenmomentje voor jezelf. Je zult er geen spijt van hebben!

Klik hier om onze yogareeks te bekijken! 

Namasté.

Yoga-experte: Lien Matthijs (lieniyogini.be en instagram.com/lieniyogini).

Hulp bij andere kwaaltjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content