3, 2, 1 … START: maak je huis lenteklaar met de Happy Home Challenge!

3, 2, 1 ... START: maak je huis lenteklaar met de Happy Home Challenge!
© iStock

De winter heeft niet altijd het beste effect op ons lichaam, onze geest én ons huis. Hoog tijd dus om de koude, donkere dagen achter ons te laten met een grondige lenteschoonmaak. En dat doe je natuurlijk het best met onze Happy Home Challenge!

Wat is de Happy Home Challenge?

Jezelf goed verzorgen en je nest van een vleugje lente voorzien is wat jou te doen staat als je die vervelende winterdip wilt verslaan. Niet door dagenlang te poetsen of een overmaat aan opruimstress, maar wél door een gedoseerde aanpak. Speciaal voor jou ontwikkelde Libelle een eenvoudig stappenplan: de Happy Home Challenge. 21 makkelijke en snelle tips voor jouw eigen lentefrisse plekje.

Wanneer & hoe?

We vliegen erin vanaf woensdag 3 april. Maar geen nood, we beginnen rustig en bouwen alles geleidelijk op. We maakten hiervoor een superhandige kalender waarbij we iedere dag een andere opdracht inplannen. In het weekend steken we een tandje bij, maar dat kun je, superwoman die je bent!

Alleen is maar alleen

Natuurlijk ga je de uitdaging niet alleen aan, maar word je vergezeld door andere lezeressen én de redactie, die samen met jou de strijd aangaan tegen rommel in huis.  Samen vinken we het lijstje dag per dag af! Onze inspirerende artikels, posts en pins zullen je aardig op weg helpen. Volg ons dus op Facebook en Instagram via #libellehappyhome als je er geen seconde van wilt missen.

De Happy Home Challenge: we gaan er samen voor!

Samen maken we ons huis hélemaal lentefris. Klik hier om je in te schrijven en ontvang onze gratis 21-dagen-kalender van de Happy Home Challenge. Een stap-voor-stapaanpak, mét een eindresultaat om fier op te zijn! Doe je ook mee?


2.7.0.0

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)