Mooi: dit zijn dé interieurtrends voor deze lente!

Mooi: dit zijn dé interieurtrends voor deze lente!

We zouden bijna op onze blote knieën smeken dat er einde aan die ellenlange winter komt, om plaats te maken voor dat oh zo fijne lentegevoel! En ook ons interieur verlangt naar een tikkeltje zon.

De winter is bijna gedaan, dus maken de donkere winterse decors stilaan plaats voor wat lentefrisheid in huis. Deze interieurtrends katapulteren je meteen naar zonnigere oorden, met de geur van vers gemaaid gras en het geluid van tsjirpende vogeltjes. Zalig, toch?

Dé interieurtrends voor deze lente volgens Pinterest

Terra peach

De combinatie van perzikachtige tinten met aardse tinten is hélemaal in dit voorjaar.


De botanische stijl

Deze trend kennen we al een poosje en is here to stay. Logisch, want frisse groene planten en plantenpatronen matchen volledig bij dit zonnige seizoen.


Go Ginkgo

We blijven nog even hangen in de plantentrends. Terwijl we vorig jaar werden overspoeld met het Monsterblad, is dit voorjaar het Ginkgo-blad helemaal je van het.


Welcome to the jungle

Het kan dit jaar niet wild genoeg zijn! Kies daarom resoluut voor dierlijke woonaccessoires en prints. En ja, zelfs voor een kinderkamer. Rauwtch!


Riet & rotan

De rieten stoelen en mandjes passen perfect bij de botanische trend en bovendien geven ze jouw inrichting een knusse finishing touch.


Bron: styletoday.nl

DE HAPPY HOME CHALLENGE: WE GAAN ER SAMEN VOOR!

Samen maken we ons huis hélemaal lentefris. Klik hier om je in te schrijven en ontvang onze gratis 21-dagen kalender van de Happy Home Challenge. Een stap-voor-stapaanpak, met een eindresultaat om fier op te zijn! Doe je mee?

Happy Home Challenge

Ook leuk:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)